BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakJLL Türkiye ve AVM Partners aynı çatı altında----

JLL Türkiye ve AVM Partners aynı çatı altında

JLL Türkiye ve AVM Partners aynı çatı altında
28 Temmuz 2015 - 12:51 www.finansgundem.com

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığının güçlü ismi JLL ile alışveriş merkezi yönetimi ve kiralama alanın güçlü ismi AVM Partners güçlerini birleştirdi

Alkaş Danışmanlığı 2008’de satın alarak Türkiye’de mülk yönetimi, stratejik danışmanlık, araştırma, perakende hizmetleri ve proje yönetimi alanlarında hizmet vermeye başlayan JLL, yolunu dokuz yıldır alışveriş merkezi yönetimi ve kiralama alanında faaliyet gösteren AVM Partners ile birleştiriyor. AVM Partners’ın 200’den fazla çalışanı, faaliyetlerine JLL bünyesinde devam edecek. 

JLL EMEA CEO’su Robert Bonwell, “Müşterilerine mükemmel hizmet sunma ilkesine adanmış bu iki büyük şirketin birleşmesi çok heyecan verici. AVM Partners’ın alışveriş merkezi yönetimi ve kiralama alanındaki pazar liderliği ile JLL’nin küresel perakende ve yatırımcı ağı, iki kurum arasında müthiş bir uyum oluşturuyor” dedi. 

Hukuki danışmanlığını Esin Avukatlık Bürosu’nun üstlendiği birleşmenin ardından, dev güç birliğinin yönettiği ve kiralamasını yaptığı AVM sayısı 27’ye, alan ise 1 milyon metrekareden fazlaya çıkacak. AVM Partners’ın aktif olan projelerinin, JLL’nin global kiralama ve perakende deneyimi ile buluştuğu bu önemli birliktelik ile yönetim danışmanlığı, yeniden kiralama ve AVM yönetimi, Türkiye’de tek bir çatı altında toplanıyor. 

Pazar lideri olma konusunda iddialı bir adım atan JLL Türkiye’nin Ülke Başkanı Avi Alkaş, “AVM Partners’ın Türkiye’deki faaliyetlerini ve kat ettiği yolu uzun süredir saygı ve hayranlıkla takip ediyoruz. Bizim hedefimiz Türkiye’de yakaladığımız büyümeyi sürdürmek ve Avrupa’nın ötesine geçmek. Bu hedefimiz doğrultusunda, Aydın Yurdum, Tarkan Ander ve Dora Şahintürk’ün ekipleriyle beraber JLL’e katılmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimiz için birlikte yapabileceklerimiz konusunda çok heyecanlıyız” dedi. 

2006 yılında kurulan ve kısa sürede sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan AVM Partners’ın Yönetici Ortakları ve JLL Türkiye’nin yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Yurdum, Tarkan Ander ve Dora Şahintürk, “Bugüne kadar sağladığımız güçlü ve sürdürülebilir başarıyı, stratejik olarak bir adım ileriye götürerek, gücümüze güç katacak uluslararası bir iş ortağı ile ilerlemeye karar verdik. JLL, kurum kültürü, hizmet yaklaşımı, uluslararası perakendeci ve yatırımcılarla kurduğu güçlü bağlantıları ile bizim için hedeflerimize uygun bir tercih oldu” diye konuştular. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)