BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinJet-set devri âlemin gözde şehri İstanbul----

Jet-set devri âlemin gözde şehri İstanbul

Jet-set devri âlemin gözde şehri İstanbul
24 Nisan 2014 - 14:29 www.finansgundem.com

Lüks uçakla dünya turu rotasında İstanbul da yerini aldı. 24 günlük tur ABD’den başlıyor, Londra’da bitiyor

Lüks tatil severlerin rotasına yeni bir seçenek eklendi. Beş yıldızlı otel zinciri Four Seasons, konaklamadaki standartlarını gökyüzüne taşıyor. Otel zinciri, Boeing 757 uçağıyla aralarında İstanbul’un da bulunduğu rotalara ultra lüks uçakla dünya turu düzenliyor. Four Seasons logolu uçak, en lüks kruvaziyer konforuna sahip.

Otelin logosu uçağın gövdesinde yer alıyor. Uçağın içi de özelleştirildi. Deri koltuklar, pelüş halılar ve son derece modern lavabolarla donatıldı. Uçakta kablosuz internet de bulunuyor. Aşçıbaşının da yer aldığı görevliler rota boyunca 52 yolcunun spa işlemlerini, çay saatlerini ayarlıyor.
92 oteli bulunan Four Seasons’ın zengin müşterileri seyahat ve otellerde diğer alanlara göre daha fazla para harcayınca otel de yeni böyle bir turu organize etme kararı almış.

Boğaziçi’ndeki otelde kalış

Milliyet’in haberine göre, Four Seasons ilk dünya turunu 2102 yılında başlattı. O zaman markasız jet kullanan otel, 78 yolcusunu bu tura çıkardı. Otelin Pazarlamdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Susan Helstab, yeni jetin Tag Aviation’dan kiralandığını söyledi.
Four Seasons, en yüksek konforla dünyayı keşfetmek isteyen zenginlerin bu isteğini karşılamak için markalı jetini ise bu yıl hizmete sundu. Normal kullanımında 233 yolcu taşıyabilen uçak, şubat ayında havalandı.

Dokuz destinasyonla başladı. 24 günlük seyahat ABD Los Angeles’tan başlıyor. Bora Bora,Tayland, Hindistan ve Türkiye’de durarak yolunu Londra’ya çiziyor. Her konaklamada misafirler o ülkedeki Four Seasons otellerinde kalıyor. Turun kişi başı fiyatı 119 bin dolar olarak belirlenirken.

Tek odada çift kişilik konaklamada bu fiyat 130 bin dolara çıkıyor. Bir yıl önceki turda İstanbul’da Sultanahmet Four Seasons’ta konaklama sağlanırken, yeni turlarda Boğaziçi’ndeki otelin kullanılacağı öğrenildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)