BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİYİ Parti'den istifalar için açıklama----

İYİ Parti'den istifalar için açıklama

İYİ Parti'den istifalar için açıklama
10 Ağustos 2018 - 09:41 www.finansgundem.com

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Yusuf Halaçoğlu, Özcan Yeniçeri ve Nevzat Bor’un istifalarıyla ilgili açıklamada bulundu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, özetle şunları söyledi:

“İYİ Parti bu seçimlerde kendi koyduğu hedefler açısından başarısız ama objektif şartlar açısından başarılı bir partidir. Yedi ayda yüzde 10’luk oranla 43 milletvekili ile bütün engellemeleri aşarak etkili bir sonuç almıştır. İYİ Parti yerel seçimlerden genel seçimde elde ettiği başarıdan daha büyük başarıyla çıkacaktır. İstifa müessesesi kişisel bir müessese olmakla birlikte benim siyaseten doğru bulmadığım adımdır. Keşke olmasaydı. İstifa eden arkadaşlar saygın isimlerdir ve İYİ Parti içinde kalmalarını tercih ederdim.”

İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu da istifaları “Kökleşme sürecinde bu tür sancılar olur. Ayrılan arkadaşlarla ilgili sevinç içinde değiliz ancak partimizi sarsmaz. Partimiz kurumsallaşma sürecine yeni girdi. Güçleneceğimiz bu süreç, ilerleyen zamanda kurumsallaşma sürecinde daha ahenkli kadroları dizayn etmemize olanak sağlayacak” sözleriyle değerlendirdi. Genel Başkan Yardımcısı İsmail Koncuk ise 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in “Otobüs hareket etmiştir, inen de olur binen de” sözlerini hatırlatarak “Biri diyor ‘Ülkücüleri tasfiye ediyorlar’, bir diğeri, ‘Bu partinin ülkücü olduğunu bilsem, hiç üye olmazdım’ diyor ve istifa ediyorlar. İstifalar sarsmaz güçlendirir. Hedefimiz yerel seçimdir. Bu bayrak yükselmiştir. Hiç kimsenin bu bayrağı indirmeye gücü kudreti yetmez; yetmeyecektir. Bazı çevrelere cevap olsun diye bu sloganla yola çıkıyoruz” dedi. (Gamze Kolcu/Hürriyet)

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KAYA10 Ağustos 2018 12:05

    Yaptığınız itifak chp ile birlikte hdp ve pkk meclise taşıdınız, dünyanın hiç bir ülkesinde böyle parti meclise sokulmuyor. Anne ve bebeği pkk tarafından şehit edildi, utanmadan pkk ve hdp liler bebek yanlışlıkla vuruldu diyorlar ,milletle alay ediyorlar, böyle meclise taşıyan partiler olursa hdp ve pkk bayram yaparlar. Devletin polisine askerine ve bebeklere sıkılan kurşun ve kanına chp +iyiparti+saadet partisininde desteğiylehdp meclise geldi, sizlerin içinişz rahat ettimi elleriniz kana bulandı sizlerinde mecliste işiniz yoktur.

  • Fafa10 Ağustos 2018 10:32

    Yarın seçim olsa,görün halinizi.Bir ümitle oyumuzu verdik,bu kadar perişan olacağınızı tahmin etmedik.Hamiyetsiz olduğunuzu ve diğerlerinde farkınızın olmadığını göstediniz.Çıkarcıların oluşturduğu bi parti olduğunuzu gösterdiniz.