BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemIvanka Trump babasının yerine toplantılara katıldı----

Ivanka Trump babasının yerine toplantılara katıldı

Ivanka Trump babasının yerine toplantılara katıldı
08 Temmuz 2017 - 18:20 www.finansgundem.com

G20 zirvesinde babası ile birlikte Hamburg'da bulunan Ivanka Trump, ABD Başkanı ikili görüşmeler yaparken onun yerine toplantılara katıldı.

Beyaz Saray’da babasının danışmanı olarak görev alan ve bu görev doğrultusunda Hamburg’da bulunan Ivanka, bugün toplantı sırasında dünya liderlerinin arasında oturdu.

İngiltere’nin saygın haber portallarından Independent’ta yer alan habere göre babasının ikili görüşmeler için katılamadığı toplantıda babasının yerine oturan Ivanka Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanındaki İngiltere Başbakanı Theresa May ve Almanya Başbakanı Angela Merkel’in arasına oturarak görüşmeleri takip etti.

Afrika, sağlık ve mülteci sorunu konusunda görüşmeler yapıldığı sırada Donald Trump ikili görüşme yapmak için yuvarlak masa toplantısına katılmamıştı. ABD’li yetkililer Ivanka Trump’ın liderlerle birlikte masaya oturması konusunda bir açıklama yapmaması dikkat çekti.

MERKEL CANLI YAYINDA DUYURDU... İKLİM KRİZİ AŞILDI

Almanya'nın Hamburg kentinde gerçekleşen G20 zirvesi'nin son gününde en önemli görüş ayrılıklarının bulunduğu iklim değişikliği başlığındaki kriz aşıldı. Reuters haber ajansı, zirveye katılan ülkelerin sonuç bildirgesi üzerinde anlaştığını son dakika olarak duyurdu.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, uluslararası haber televizyonlarının canlı yayınladığı konuşmasında liderlerin bildirgede anlaştığını resmen duyurdu.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nuri09 Temmuz 2017 12:02

    Ailemden bana miras kalan borçları bitirdiğimde yaşım 35 idi. Dünyadan hiç haberi olmayan bu kızın tek derdi ise acaba fotoğraflarda nasıl çıktığı. Bakanlık bile önüne hazır gelmiş. Sorsan kendini çok başarılı bir iş kadını olarak tanımlar.

  • :)09 Temmuz 2017 10:05

    abd almanya düşmanı.... ingiltereyi dost almaya çalışıyo... ingiltere de rusyaya yanaşıyor. tam strateji bu arada bu fırsatı gorduk bizde almanyaya kafa tutuyoruz. almanaya ortada kaldı. almanyda avrupa birliğini ardına alıp güçlüyüm imajı oluşturmaya çalışıyor. ama rusya ile yine ters duruma almanlar sevmez biribirin. Türkiye ne etsin acep şimdi ? iran seden abd düşmanı ama ygp ye ses çıkattmıyor esadı destekliyo. iran türkleriyeyi sevmiyo ama rusyala kanka... kaldık gene tek başımıza :D türkün türkden başka dostu yok acep

  • ahmet engin 08 Temmuz 2017 22:21

    Arkadan şöyle der gibi : babam seni bir yakalarsa muah muah ...