BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİsveç çeyrek finalde!----

İsveç çeyrek finalde!

İsveç çeyrek finalde!
03 Temmuz 2018 - 19:13 www.finansgundem.com

Dünya Kupası son 16 turu maçında İsveç, İsviçre'yi Emil Forsberg'in 66. dakikada attığı golle 1-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı

FIFA 2018 Dünya Kupası son 16 turunda İsveç ile İsviçre, Rusya'nın Saint Petersburg kentinde karşı karşıya geldi. İsveç, İsviçre'yi Emil Forsberg'in 66. dakikada attığı golle 1-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. İsveç ve İsviçre arasında bugüne kadar oynanan 29 karşılaşmada, her iki ekip de 11'er kez sahadan galibiyetle ayrıldı. İsveç, çeyrek finalde İngiltere - Kolombiya maçının galibiyle eşleşecek.

Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

Maçtaki ilk gol 66. dakikada geldi. Sol kanattan gelişen atakta, topu önünde bulan Emil Forsberg rakibinden kurtularak ceza yayı üzerinden vuruşunu yaptı, top savunmaya da çarparak ağlarla buluştu. Bu golle İsveç, mücadelede 1-0 öne geçti.

79. dakikada İsviçre net bir pozisyon yakaladı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Embolo'nun kafa vuruşunda Forsberg savunmasına yardımcı olarak topu çizgi önünden çıkardı.

90+3'te İsveç gole giderken, kaleciyle karşı karşıya kalan rakibini durduran Lang son adam olduğu için kırmızı kart gördü. Ancak hakem penaltıyı değil serbest vuruşu işaret etti. Serbest vuruşta kaleci Sommer gole izin vermeyince mücadele 1-0 sona erdi ve İsveç çeyrek finaldeki rakibini beklemeye başladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)