BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİşte ünlü diyetisyenin ölüm sebebi!----

İşte ünlü diyetisyenin ölüm sebebi!

İşte ünlü diyetisyenin ölüm sebebi!
02 Mart 2015 - 13:47 www.finansgundem.com

Cesedi dün akşam evinin yatak odasında bulunan ünlülerin diyetisyeni Yelda Kahvecioğlu'nun ölüm sebebi belli oldu!

Bir süredir kendisinden haber alınamayan ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu evinde ölü bulunmuştu. Yelda Kahvecioğlu'nun bıçaklanarak öldürüldüğü iddialara konuluyordu. Adli Tıp'tan cenazesi alınan ünlü diyetisyenin akrabaları önemli açıklamalarda bulundu.
 
"YATAĞINDA UYUR ŞEKİLDE BULDUK"
 
Aile yakınları adına açıklama yapan Ayşe Küçük, “Cumartesi akşamından itibaren telefonla arıyorduk ulaşamadık. Ulaşamadığımız için çok endişelendik. O benim manevi kızımdır. Ertesi gün oğlum, kızım ve damadımla birlikte evine gittik anahtarla açmaya çalıştık. Fakat arkada anahtar vardı kapıyı açamadık. Çilingir yardımıyla açtık kapıyı. Yelda'yı yatağında uyur bir şekilde bulduk” dedi. 
 
İLK BELİRLEMELERE GÖRE KALP KRİZİ
 
Kamuoyunda bıçakla öldürüldüğü yönündeki iddialara cevap veren Ayşe Küçük, “Hayır hepsi yalan, kesinlikle yalan. Adli tıptan doktor geldi, 'ilk belirlemelere göre kalp krizi' dedi. Zaten otopsi sonucu ne olduğunu söyleyecek diğer söylenenlerin hepsi yalan” diye konuştu.
 
Ünlü diyetisyen, Beşiktaş'ta bulunan Arnavutköy Camisinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra AntalyaGazipaşa'ya götürülerek orada yarın defnedilecek. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)