BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİşte Türkiye Finans'ta görevden alınan ve yerlerine atanan isimler----

İşte Türkiye Finans'ta görevden alınan ve yerlerine atanan isimler

İşte Türkiye Finans'ta görevden alınan ve yerlerine atanan isimler
22 Temmuz 2016 - 12:10 www.finansgundem.com

Türkiye Finans Katılım Bankası’ndaki görevden almalar dün bankacılık sektörünü sarstı. Finansgundem.com görevden alınan dört genel müdür yardımcısının isimlerine ulaştı

FINANSGUNDEM.COM/ÖZEL HABER

Finansgundem.com'un dün yazdığı Türkiye Finans Katılım Bankası’ndaki görevden almalar bankacılık sektörüne bomba gibi düştü. Bugün de görevden alınan dört genel müdür yardımsıcının isimlerine ulaştık.

Finansgundem.com'a ulaşan bilgilere göre banka yönetimi, 9 Genel Müdür Yardımcısı’ndan 4‘ü ile yollarını ayırdı. İşte görevden alınan ve yerlerine vekaleten atanan o isimler;

Erol GÖRGÜN
Genel Müdür Yardımcısı

1968 yılında Afyon Emirdağ'da doğdu. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Para-Banka Bölümü'nde yüksek lisans yapan Görgün, kısa bir süre Maliye Bakanlığı'nda Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak görev yaptı. 1989-1995 yılları arasında Faisal Finans Kurumu Proje Değerlendirme ve Hazırlama Müdürlüğü'nde Uzman Yardımcısı ve Uzman olarak çalıştı. 1995-2000 yılları arasında İhlas Finans Kurumu Proje ve Pazarlama Müdürlüğü'nde Şef, Müdür Yardımcısı ve Müdür olarak görev yaptı. 2001-2003 yılları arasında Nakpa Plastik Şirketler Grubu'nun Genel Koordinatörlüğü'nü yürüttü. 2003-2005 yılları arasında Anadolu Finans Kurumu'nda Güneşli Şube Müdürü ve Mali Tahlil ve İstihbarat Müdürü olarak görev aldı. 2006-2013 yılları arasında Türkiye Finans Katılım Bankası'nda sırasıyla Kurumsal Krediler Tahsis Müdürü, Kredi Takip ve Tasfiye Müdürü, Girişimci Bankacılık Tahsis Müdürü ve Ticari Krediler ve Leasing Tahsis Müdürü olarak çalıştı. Ekim 2013'te Kredilerden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Erol Görgün, Türkiye Finans Katılım Bankası'nda halen Risk İzleme, Tahsilatlar ve Hukuk'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir.

Menduh KARA
Genel Müdür Yardımcısı

1975 yılında İzmir’de dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Çalışma hayatına Lale Ajans’ta başlayan Kara, 1998-2002 yılları arası Dışbank’ta çalıştı. 2002-2005 yılları arasında Anadolu Finans Kurumu A.Ş.’de Kurumsal Pazarlama Müdürlüğü’nde çalıştı. 2006-2011 yılları arasında Türkiye Finans ailesinde Kurumsal Pazarlama Müdür Yardımcılığı, Merter Şube Müdürlüğü, Girişimci Bankacılık Müdürlüğü, Ticari Bankacılık Müdürlüğü görevlerinde çalıştı. Ocak 2012'de Girişimci Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Menduh Kara, Türkiye Finans Katılım Bankası'nda halen Kurumsal ve Ticari Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir.

Dursun ARSLAN
Genel Müdür Yardımcısı

1974 yılında Almanya'da doğdu. Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler (İngilizce) mezunu olan Arslan, Fatih Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde yüksek lisans yaptı. 2000-2005 yılları arasında Anadolu Finans Kurumu'nda Fon Yönetimi Müdürlüğü'nde görev yaptı. Türkiye Finans Katılım Bankası'nda 2006-2011 yılları arasında Fon Yönetimi Müdürü, Hazine Operasyon Müdürü, Program Yönetim Müdürü, 2011-2013 yılları arasında Strateji ve İş Geliştirme Direktörü olarak çalıştı. Mart 2013'ten itibaren Türkiye Finans Katılım Bankası'nda Operasyon'dan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Mustafa SAĞLAM
Genel Müdür Yardımcısı

1960 yılında Samsun’da dünyaya geldi. 1982 yılında Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Kariyerine Türk Ticaret Bankası’nda başlayan Sağlam, 1985-1995 yılları arasında bankanın Teftiş Kurulu’nda çeşitli pozisyonlarda görev yaptı. 1995-2001 yılları arasında İhlas Finans Kurumu'nda sırasıyla Müfettiş, Şube Müdürü, Merkez Şube Müdürü ve Bankacılık Hizmetleri Müdürlüğü görevlerini üstlendi. 2001 yılında Şube Müdürü olarak Anadolu Finans Kurumu’na geçti. 2004-2007 arasında Türkiye Finans Katılım Bankası Şube Müdürü olarak görev yaptı. 2007 yılında Türkiye Finans Katılım Bankası Avrupa Bölge Müdürlüğü görevini üstlendi. Çalışma hayatına 2013-2015 yılları arasında Avrupa 2. Bölge Müdürü olarak devam etti.

Mustafa Sağlam, 2015 yılı Haziran ayından itibaren Türkiye Finans Bireysel Bankacılık ve Dağıtım Ağı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini sürdürüyor.

Görevden alınan isimlerin yerlerine vekaleten atanan isimler şunlar;

Risk izleme, Tahsiliatlar ve Hukuk Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mert,

Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Gülhan,

Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Ogün Ataoğlu,

Bireysel Bankacılık ve Dağıtım Ağı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Vural,

Finans ve Strateji Genel Müdür Yardımcısı Taner Yavuz

Türkiye Finans’ta görevden alma depremi!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)