BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte rüşvetin belgesi----

İşte rüşvetin belgesi

İşte rüşvetin belgesi
19 Ekim 2018 - 05:23 www.finansgundem.com

DSİ'de U.K.E. adlı şube müdürünün kedisinden rüşvet istediğini belirten bir kişi savcılığa başvurdu. Savcılık talimatıyla takibe geçen Ankara polisi U.K.E.'nin tüm rüşvet görüşmelerini kayıt altına aldı

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) ile iş yapan bir kişi, kurumda şube müdürü olarak görev yapan U.K.E.’nin kendisinden rüşvet istediğini belirterek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı doğrultusunda çalışma başlatan Ankara Emniyet Organize Şube Müdürlüğü ekipleri ise U.K.E.’yi adım adım takip etti. U.K.E.’nin tüm görüşmelerini kare kare fotoğraflayan özel ekip, şube müdürü ile kurumla iş yapan şirketlerde yönetici pozisyonunda bulunan B.Ö., P.A., L.D. ve Ö.K.’yi gözaltına aldı.

‘Rüşvet’ ve ‘ihaleye fesat karıştırma’dan gözaltına alınan U.K.E. önce suçlamaları reddetti. Ancak ‘yaptığı rüşvet görüşmelerini’ gösteren fotoğraflar önüne konulunca suçunu itiraf etti.

EN AZ 200 BİN LİRA ALMIŞ

Görüşmelerini lüks restoranlarda yaptığı belirlenen U.K.E.’nin iş bağlama karşılığında en az 200 bin lira aldığı ortaya çıktı. U.K.E. ile 4 şirket yöneticisi tutuklandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)