BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte Kılıçdaroğlu'nun gönlünde yatan İstanbul adayı----

İşte Kılıçdaroğlu'nun gönlünde yatan İstanbul adayı

İşte Kılıçdaroğlu'nun gönlünde yatan İstanbul adayı
20 Kasım 2018 - 09:07 www.finansgundem.com

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) için gönlünde yatan ismin Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğunu ileri sürdü

Abdulkadir Selvi,"İstanbul'da AK Parti ve CHP'nin adayı kim?" başlığıyla yayımlanan yazısında "AK Parti'nin bu hafta sonu yapılan temayül yoklamasında İstanbul'da Binali Yıldırım açık ara önde çıktı. Numan Kurtulmuş'un da hatırı sayılır bir oy aldığını söylemek mümkün. İstanbul için Binali Yıldırım ismi kesinleşti diyebiliriz. Aynı durum Ankara'da Mehmet Özhaseki için geçerli" ifadesini kullandı. 

Adı İzmir Büyükşehir Belediyesi için geçen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun görevine devam edeceğini kaydeden Selvi, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener'in adaylığı konusunda ısrarın sürdüğünü söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu hafta içinde partisinin 24 Haziran'daki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile görüşeceğini belirten Selvi, şöyle devam etti:

Çarşamba ya da perşembe günü bir araya gelmeleri bekleniyor. İstanbul için Kılıçdaroğlu'nun Muharrem İnce'ye sıcak bakmadığı biliniyor. Ancak siyasetin şartları nasıl oluşur bilinmez. Ama konu İstanbul olunca Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu bir yere yazın derim. AK Parti'nin yaptırdığı anketlerde de CHP'nin en başarılı belediye başkanı olarak çıkıyor. CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na en yakın isim Ekrem İmamoğlu diyebilirim. En azından Kılıçdaroğlu'nun gönlünde yatan ismin Ekrem İmamoğlu olduğunu biliyorum.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ufuk20 Kasım 2018 18:59

    Hayaller Muhtar Kent, gerçekler Ekrem İmamoğlu. 15 milyon nüfüsü ile çoğu devletten daha büyük İstanbul'a güçlü bir isim bulması lazım muhalefetin. Bir büyük isim kendini kurban edip aday olmalı, Bir kaç seçim sonra artık beyaz Türk aday da bulunmaz, yüzü batıya dönük olanlar yurt dışına kaçıp benzin istasyonunda pompacılık yapıyormuş İlber Ortaylı öyle diyor. Mustafa Sarıgül önden iyiydi sonradan bozuldu o da şansını yitirdi.

  • Orient express20 Kasım 2018 13:51

    Bu düşünebiliyor mu?

  • ALP20 Kasım 2018 12:33

    RUSYA İLE DENİZİN ALTINDAN BİR ŞEYLER YAPILMIŞ ÜLKEMİZE ...DAĞDAKİ ÇOBAN ARKADAŞIM SÖYLEDİ...SENİN HABERİN VARMI...NEYMİŞ..KAFANI MKUNDAN ÇIKAR ARTIK...MİLLET ÇALIŞIYOR SEN HA BİRE KONUŞUYON...ŞU MEMLEKETE BİR HAYIRIN VARMI...SÖYLE SÖZ VERİYOM OYUM SENİN..YALAN ATMA AMA..TAMAMMI..YAZIK BE...ÜLKENİN ANA MUHALEFETİNE BİR BAK..