BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasaİşte Kaşıbeyaz’ın konkordatodan kurtulma projesi----

İşte Kaşıbeyaz’ın konkordatodan kurtulma projesi

İşte Kaşıbeyaz’ın konkordatodan kurtulma projesi
17 Aralık 2018 - 11:47 www.finansgundem.com

Eylül ayında konkordato talep edildi, Aralık ayında ise bu süreci geride bırakma hedefiyle baklava işine geri dönüldü…

Ekonomide yaşanan olumsuz gelişmeleri gerekçe göstererek şirketin mali darboğaza girdiği iddiasıyla eylül ayında konkordato talep eden Kaşıbeyaz’da gelişme var.

Biri Ankara’da 4’ü İstanbul’da 5 restoranın sahibi olan Kaşıbeyaz Yönetim Kurulu Başkanvekili Murat Kaşıbeyaz, o günlerde yaptığı açıklamada, “Şirketimiz, piyasa koşullarına uyum sağlamak adına, mevcut ödeme yapımızda sürdürülebilir değişikliklere gitmek, bazı tedbirler almak ve yasal süreçleri devreye koymak amacıyla yönetim kurulu kararı ile yeniden yapılandırma sürecini başlatmıştır" demişti. 

Ve Kaşıbeyaz’dan yeni bir açılım geldi. Konkordato ilan eden Kaşıbeyaz Lezzet Grubu’nun birkaç yıl önce çıktığı baklava işine dönüş yaptığı öğrenildi. Ekonomist’in haberine göre baklava imalathanesi yeniden üretime başladı. Şubelerinde baklava satışına da başlayan şirket, Kaşıbeyaz Baklava Shop markasıyla franchise verme hazırlığı içinde. Bir de çorbacı konsepti oluşturuluyor. 

Kısa vadede baklava üretimini günlük 600 kiloya çıkarıp franchise'larla birlikte 1 tona ulaşmayı hedeflediklerini belirten Murat Kaşıbeyaz, bu adımlarla kısa bir sürede konkordato sürecini geride bırakma amacında olduklarını da söylüyor.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)