BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİşte G.Saray'da Maicon transferinin ayrıntıları----

İşte G.Saray'da Maicon transferinin ayrıntıları

İşte G.Saray'da Maicon transferinin ayrıntıları
21 Haziran 2017 - 04:56 www.finansgundem.com

Galatasaray, Maicon'un kulübü Sao Poulo'ya 7 milyon euro ve 1 milyon euro bonus ödeyecek. Başarılı savunmacı, Galatasaray'dan 5 yıl boyunca yıllık 2.6 milyon euro kazanacak

Galatasaray, Sao Paulo'da forma giyen Maicon ve kulübü ile 5 yıllık anlaşma sağladı.

Sarı-kırmızılılar bu transfer için Brezilya ekibine 7 milyon euro ve 1 milyon euro bonus ödeyecek. Başarılı savunmacı ise Galatasaray'dan yıllık 2.6 milyon euro kazanacak.

Sarı kırmızılı kulüp, 3.5 milyon euro peşin, kalan 3.5 milyon euro'yu ise önümüzdeki yılın Ağustos ayına kadar 2 taksit halinde ödeyecek.

Maicon'un Şampiyonlar Ligi gruplarında forma giymesi durumunda 250 bin euro, Avrupa Ligi gruplarında oynaması halinde 250 bin euro Sao Paulo kulübüne bonus ödenecek. Ayrıca Maicon sezon boyunca 25 maç oynarsa 250 bin euro, 50 maç oynarsa 250 bin euro ekstra ücret ödenecek.
Maicon konusunda resmi açıklamanın yakın zamanda yapılması ve Brezilyalı stoperin İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza törenine katılması bekleniyor. (NTV Spor)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)