BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte derbinin ilk 11'leri----

İşte derbinin ilk 11'leri

İşte derbinin ilk 11'leri
29 Şubat 2016 - 18:07 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'de sezonun kırılma maçına dakikalar kaldı. İşte Kadıköy'de Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın ilk 11'leri...

Tüm Türkiye'nin nefesini tutup beklediği karşılaşmada kazanan şampiyonluk yolunda avantaj yakalayacak. Dev derbide Fenerbahçe'nin hedefi 11 yıldır sahasında yenilmediği ezeli rakibi karşısında kazanarak maç fazlasıyla da olsa lider olmak ve psikololik üstünlüğü yakalamak. 1 maç eksiğiyle lider olarak Kadıköy'e giden konuk Beşiktaş'ın amacı ise 3 puanla farkı biraz daha açmak ve son 11 haftaya avantajlı girmek.   

3 YILDIZ SAKAT
Fenerbahçe'de sakatlıkları devam eden 3 futbolcu Beşiktaş derbisinde de oynayamıyor. Uzun süredir takımdan ayrı olan Abdoulaye Ba, Raul Meireles ve Lazar Markovic, Siyah-Beyazlılar karşısında sakatlıklarından dolayı sahada yer alamıyor. 

Beşiktaş'ta, Fenerbahçe derbisi öncesi sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan Luiz Rhodolfo dışında eksik bulunmuyor. Hafta içi, perşembe günü gerçekleştirilen antrenmanda tedbir amaçlı salonda çalışan, daha sonraki idmanlara ise katılan İsmail Köybaşı, Teknik Direktör Şenol Güneş'in görev vermesi durumunda Sarı-Lacivertli ekip karşısında takımdaki yerini alabilecek.


FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ

STAT: Ülker
HAKEM: Cüneyt Çakır
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Alves, Kjaer, Caner, Josef, Mehmet Topal, Diego, Nani, Volkan Şen, van Persie
TEKNİK DİREKTÖR: V. Pereira

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Alexis, Marcelo, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Quaresma, Olcay, Gomez 
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)