BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİşte Beşiktaş ve Galatasaray'ın derbi planı----

İşte Beşiktaş ve Galatasaray'ın derbi planı

İşte Beşiktaş ve Galatasaray'ın derbi planı
24 Eylül 2016 - 11:08 www.finansgundem.com

Beşiktaş’ın hocası, Sabri’nin savunduğu G.Saray sağ kanadını gözüne kestirdi. Soldan Olcay ve Caner ile vurmayı hedefledi..

Vodafone Arena'da oynayacağı ilk derbiden galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapan Beşiktaş tüm planlarını hazırlayıp maçı beklemeye başladı. Teknik direktör Şenol Güneş, Sabri'nin savunduğu sağ kanadı Olcay-Caner ikilisi ile yıkmayı deneyecek. Orta sahada Atiba ve Oğuzhan'a görev vermeyi planlayan tecrübeli teknik adam onların önünde ise Olcay-Talisca ve Quaresma üçlüsüne şans tanıyacak. Talisca'nın yaratıcılığından yararlanmak isteyen ve Olcay'a da solda görev verecek olan Güneş, Sabri'yi hataya zorlayacak. Olcay, Talisca, Quaresma ve Cenk dörtlüsü ile de Aslan'ı avlayacak. Caner de geriden Olcay'a destek verecek. Sakatlığı yeni geçen Gökhan İnler yedek bekleyecek.

İSABETLİ AYAĞA PAS YAP. TOPA SAHİP OL
Hafta boyu pas organizasyonları üzerinde duran Beşiktaş'ın deneyimli çalıştırıcısı Şenol Güneş, isabetli ve olumlu pas yaparak topa sürekli sahip olma düşüncesi içinde. Beşiktaş'ın kurt hocası, Atiba ve Oğuzhan ikilisiyle Selçuk İnan, Wesley Sneijder ve Tolga Ciğerci'nin oyunlarını bozarak uzun ve ayağa paslarla takımı atağa çıkartmayı planlıyor.

ASLAN PRESLE VURACAK
Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, Beşiktaş'ı şok presle boğmayı planlıyor. Orta ikilide Tolga Ciğerci ve Selçuk'a şans vermeyi planlayan Hollandalı teknik adam bu ikilinin önünde Yasin, Sneijder ve Bruma üçlüsüne görev verecek. Önde de Eren Derdiyok görev yapacak. Beşiktaş'ın en zayıf halkası olan defans hattını hataya zorlayacak olan Riekerink kanatlardan Bruma ve Yasin göbekten de Sneijder ile Beşiktaş'a karşı baskı kuracak. Takımın savaşçı ismi Tolga Ciğerci'den de bu maçta yüksek bir performans bekleyen Riekerink orta sahayı kalabalık tutarak Beşiktaş'ın baskısını önlemek amacında. Hollandalı hoca özellikle Sneijder ve Selçuk'tan uzaktan şutlarla kaleyi sık sık yoklamalarını istedi.

SAVAŞARAK ONLARI HATAYA ZORLAYACAĞIZ
Savunma 4'lüsünü bozmayacak olan Riekerink, sağ bekte Sabri, sol bekte Carole, savunmanın göbeğinde ise Chedjou- Hakan Balta ikilisine görev verecek. Yeni transfer Cavanda'nın da yedek soyunacağı öğrenildi. Riekerink oyuncularıyla yaptığı toplantıda ''Beşiktaş geçen sezonun şampiyonu olabilir. Ama savaşarak pres yaparak, Arena'da onları hataya zorlayacağız" dedi.

SELÇUK İNAN, BEŞİKTAŞ MAÇLARINI SEVİYOR
DE Jong'un sakatlığı nedeniyle orta sahada Tolga Ciğerci'ye bu akşam Selçuk eşlik edecek. Kaptan, Beşiktaş maçlarını seviyor. Tecrübeli oyuncu, bugüne kadar sarı-kırmızılı forma ile oynadığı 13 Beşiktaş derbisinde 2 kez fileleri havalandırırken, 7 de asist yaptı.

FRİKİKLER ONDA!
Jan Olde Riekerink, frikik ve penaltı olması halinde topların başına Selçuk'un geçmesini istedi.

DEMBA BA&NOUMA TRİBÜNE
Beşiktaş formasını giymiş olan ve camianın sevgilisi haline gelen isimler de Galatasaray derbisini tribünden izleyecek. Bu isimlerden biri Pascal Nouma, diğeri ise Demba Ba olacak. İki unutulmaz yıldız taraftarlarla birlikte maçı izleyecek...

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)