BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray Akhisar'da liderliğe oturdu----

Galatasaray Akhisar'da liderliğe oturdu

Galatasaray Akhisar'da liderliğe oturdu
27 Ağustos 2016 - 16:15 www.finansgundem.com

Galatasaray, son yıllarda şans tanımadığı Akhisar Belediyespor'u yine devirdi, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup etti

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, ilk haftadaki Kardemir Karabükspor ilk 11'inde yer verdiği oyunculardan Martin Linnes'in yerine Sabri Sarıoğlu, Sinan Gümüş'ün yerine de Yasin Öztekin'e şans verdi. Kardemir Karabükspor maçında 27,4 yaş ortalamasıyla mücadele eden Galatasaray, sahaya yaş ortalaması 28,7 olan bir takımla çıktı. Akhisar Belediyespor'un ilk 11'inin yaş ortalaması ise 28,9 oldu. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan da Kayserispor maçında ilk 11'de şans verdiği Julio Sami'nin yerine Aykut Çeviker'i görevlendirdi.

Maça Akhisar Belediyespor golle başladı. Henüz 3. dakikada sağ taraftan Soner'in kullandığı kornere iyi yükselen Vaz Te skoru 1-0 yaptı. Golden kendi sahasına çekilen Ege ekibi önünde Aslan aradığı golü 36. dakikada buldu. Sneijder'in ortasına iyi yükselen Eren Derdiyok bu sezon çıktığı 2. maçta 2. kez fileleri havalandırdı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarı sarı kırmızılılar adına şanssız bir şekilde başladı. Galatasaray'ın formda ismi Eren Derdiyok baş dönmesi ve mide bulantısı şikayetiyle oyuna devam edemedi. 63. dakikada Bruma'nın asistinde sahne alan Yasin Öztekin, Galatasaray'ı 2-1 öne geçirdi.

Uzatma anlarında Bruma ile bir gol daha bulan Galatasaray karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Galatasaray'da şok sakatlık!

 

G.Saraylı Bruma'ya 43 milyonluk müthiş teklif

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)