BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİttifakta Bahçeli'nin dediği oldu----

İttifakta Bahçeli'nin dediği oldu

İttifakta Bahçeli'nin dediği oldu
20 Şubat 2018 - 13:07 www.finansgundem.com

AK Parti - MHP ittifakının adının "Cumhur" olduğu belirtildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP grup toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan, AKP-MHP ittifakının adını ‘cumhur’ olduğunu açıkladı. Erdoğan, “Adına Cumhur ittifakı diyebiliriz. görüntü iki parti ve üçüncü parti olmaz diye bir şey yok” dedi.

BAHÇELİ ÇİZMİŞTİ

Bahçeli 30 Kasım'da yayınlanan Star TV ana haberde, seçim ittifakına ilişkin formülünü açıklamış ve 'Seçim yasalarında bir değişiklik yapılacaksa, nasıl ki referandum sırasında bazı partiler bir araya gelip 'Hayır', bazıları da bir araya gelip 'Evet' bloğunu oluşturdu, bunun önümüzdeki günlerde seçimlere de yansıması ihtimalini dikkate alacaksak o zaman ne yapmamız gerekiyor? İttifakı yasal hale getirmemiz lazım.' değerlendirmesinde bulunmuştu. İttifaka ilişkin formülünü kağıt üzerinde çizerek anlatan Bahçeli, buna da 'Cumhur ittifakı' adını vermişti.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sabret20 Şubat 2018 17:11

    Aslında adını koltukları kurtarma ittifakı diye koymak en doğrusu.Koalisyonun bu ülkeye fayda getirmediğini söyleyen iktidar işin içine menfaat girince herşeyi bir kenara attı.

  • sait20 Şubat 2018 14:34

    en büyük iki zulüm:enflasyon ve kdv.aldığın bir ürününü seneye aynı fiyata alamamak büyük zulüm.aldığın malın beşte birini vergi olarak vermek ikinci.kdv oranı çok yüksek.

  • alp20 Şubat 2018 13:54

    bizim uyanık geçinen rıfkılar varya...hep beni tenkit ediyordu...mhp ak partinin peşine takıldı diye...bende uyanık geçinen akıllı kerizlere sesleniyorum..iki kere düşünün

  • adanalı20 Şubat 2018 13:51

    40 yıllık koalisyon oldu ittifak süpersiniz

  • Yakup20 Şubat 2018 14:55

    Ne alakası var, iki başkan mı olacak, başkan tek olacak, o da seçildikten sonra hükümetini istediği gibi kuracak...