BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakİstanbul'daki ünlü otelin binası satılıyor----

İstanbul'daki ünlü otelin binası satılıyor

İstanbul'daki ünlü otelin binası satılıyor
31 Temmuz 2017 - 10:45 www.finansgundem.com

Beyoğlu'nda uzun zamandır otel olarak faaliyet gösteren bina satılığa çıkarıldı

Beyoğlu'nda bir bina daha satılıyor. Uzun yıllardır Santa Pera Hotel olarak faaliyet gösteren bina satışa çıkarıldı. Refik Saydam Caddesi üzerinde, oldukça dikkat çeken bir köşeye konumlanmış otelin yakın çevresinde birçok kafe, restoran, bar, otel, iş ve eğlence mekanı bulunuyor. Nostaljik mimarisi, konumu ve Pera Müzesi, Galata ve Taksim Meydanı'na yürüme mesafesinde olması binanın cazibesini artırıyor.

Eski Bale Hotel'in yerine 2005 yılında Santa Pera Hotel olarak hizmete giren otel, geçen yıldan bu yana kapalı. İstanbul otellerinin son iki yıldır mustarip olduğu talep düşüklüğü nedeniyle kapılarını kapattığı tahmin edilen otel için emlak ofisleri tarafından ilanlar verilmiş durumda.

Para dergisinde yer alan habere göre başlangıçta 13 milyon dolar İsteyen bina sahipleri talep gelmemesi üzerine şu anda fiyatı 10 milyon 500 bin dolara çekmişler.

Otelin genel durumunun pekiyi olmadığı, 2.5-3 milyon dolara yakın renovasyon masrafının olduğu söylenenler arasında.

63 odalı otelin şirket merkezi ve benzeri yatırım talepleri için de uygun olduğu ifade ediliyor. Bakalım bina alıcısına ne zaman kavuşacak...

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)