BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakİstanbul'da yeni otel markası doğdu: Molton Hotels----

İstanbul'da yeni otel markası doğdu: Molton Hotels

İstanbul'da yeni otel markası doğdu: Molton Hotels
28 Kasım 2016 - 11:17 www.finansgundem.com

Erol Turanlıoğlu, Umut Dülger, Vadi Karatopraklı ve İHK Holding Başkanı Halil Korkmaz, Molton Hotels markasını hayata geçirdi. Molton Hotels, İstanbul'un turistik merkezlerindeki sekiz otelin işletmesini aldı.

Turizm sektörüne uzun yıllardır hizmet veren, sektörün tanınan isimlerinden olan Erol Turanlıoğlu'nun yeni bir otel markası yaratmak üzere çalıştığını duymuştuk. Öğrendiğimize göre, Turanlıoğlu bu yeni işinde sadece danışmanlık değil, bizzat işletmecilik yapıyormuş ve yalnız değilmiş. Turizmde farklı markalarda yöneticilik yapan Umut Dülger ve Vadi Karatopraklı ile İHK Holding Başkanı Halil Korkmaz'la ortak olan Turanlıoğlu, yeni bir otel markası yaratmış: Molton Hotels. Space Mimarlık'tan Kaan Çetinsaya'dan da tasarım desteği alan iş oteli konseptindeki Molton Hotels, İstanbul'un turistik merkezlerindeki sekiz otelin işletmesini almış bile. Otellerin tek tek değil belli bir havuzda profesyonel bir kadro tarafından yönetilmesi gerektiğini savunan Molton Hotels, Mecidiyeköy, Ortaköy, Nişantaşı ve Şişli'de olmak üzere sekiz oteli işletiyormuş. Arkadaşımız Özlem Kapar Bayburs'un öğrendiğine göre, bu oteller arasında Tansu Çiller'in ailesinin Pera'daki üç oteli olan Pera Rose, Pera City ve Pera Tulip de varmış. Bu arada Molton Hotels, sadece otel değil, Molton Vintage Boats adı altında iki tane de turistik tekne işletiyormuş. Sektörde büyüme niyeti olan dört ortaklı Molton Hotels, gelecek yıl da Karaköy'deki bir otelin işletmesini almak üzere çalışma yapıyormuş. Orta ölçekli işletmeleri hedef alan bu yeni şirket, turizmdeki her türlü firmaya alternatif çözüm ortağı olmayı amaçlıyormuş. 50-60 odalı otellere profesyonel bir kadroyla işletilmeyi vaat eden Molton Hotels, 2017 sonuna kadar 20 otele ulaşmayı hedefliyormuş.

Para Dergisi

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)