BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da yağmur kaç gün sürecek----

İstanbul'da yağmur kaç gün sürecek

İstanbul'da yağmur kaç gün sürecek
19 Mart 2018 - 05:54 www.finansgundem.com

İstanbul'da pazar akşamı yağmurun yağmasıyla birlikte havanın bu hafta nasıl olacağı merak ediliyor. Peki İstanbul'da bu hafta yağmur var mı, 5 günlük meteoroloji tahmini ne diyor?

İstanbul'da Meteoroloji'nin gün içinde uyardığı yağış dün akşam saatlerinde başladı. İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağışın ise kaç gün devam edeceği merak ediliyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve batısı, Kuzey Ege kıyıları ile Bursa, Aydın, Düzce, Zonguldak, Bolu, Karabük ve Bartın çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller Yöresi, Batı ve Orta Karadeniz'de kuvvetli olarak (30-60 km/saat), Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de zaman zaman fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Peki İstanbul'da yağmur kaç gün devam edecek?

GÜNEŞ ÇARŞAMBA GÜNÜNÜ YÜZÜNÜ GÖSTERECEK

İstanbul bu haftaya yağışlı başlayacak. Hava sıcaklıkları ortalama seyirde devam etse de salı günü gök gürültülü yağış bekleniyor. Meteoroloji'nin 5 günlük tahmin sayfasına baktığımız zaman İstanbul'da Güneş yüzünü çarşamba günü gösterecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)