BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da yağmur bastırdı!----

İstanbul'da yağmur bastırdı!

İstanbul'da yağmur bastırdı!
27 Mayıs 2016 - 11:28 www.finansgundem.com

İstanbul için meteoroloji tahminleri şok etti sıcaklık düşüyor. Dün özellikle İstanbul'da etkili olan sağanak yağış gün içinde etkisini arttırarak devam edecek

Meteoroloji yeni alarm verdi. Dün akşam saatlerinde özellikle İstanbul'da etkili olan sağanak yağış sabahın erken saatlerinde yer yer etkisini arttırdı. Saat 11 civarlarında hızını artıran yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Yağışların gün boyu aralıklarla, şiddetini arttırarak devam edeceği görülüyor. Haftasonu ise İstanbul'da parçalı bulutlu bir hava durumu olacak, yağış şimdilik öngörülmüyor. Yurt genelinde sıcaklık değerleri ise 1-3 derece düşüyor.

Gece saatlerinde Marmara'nın kuzeyinde başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, sabah saatlerinden itibaren Marmara'nın doğusunda (İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevrelerinde) yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)