BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da gece yarısı şiddetli yağış----

İstanbul'da gece yarısı şiddetli yağış

İstanbul'da gece yarısı şiddetli yağış
22 Eylül 2017 - 03:37 www.finansgundem.com

İstanbul'da öğle saatlerinde başlayan yağış gece şiddetini artırdı. Şimşek ve gök gürültüsüyle başlayan yağış birçok yerde su baskınlarına yol açtı. Zaman zaman dolu yağışı da etkili oldu

İstanbul'da iki haftadır etkili olan ve dün Eylül ayı sıcaklık rekorunun kırıldığı aşırı sıcak hava dalgası, yerini yağışa bıraktı.

İstanbul'da yağmur öğle saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Hazırlıksız yakalananlar duraklara sığındı. Kısa süreli gök gürültülü şiddetli yağış özellikle Avrupa Yakası'nda etkili oldu.

GECE YARISI ETKİSİNİ ARTIRDI

İstanbul'da yaış, gece yarısı etkisini artırdı. Gök gürültüsüyle inleye megakentte şimşek çakmaları geceyi aydınlattı. Sağanak yağmur ve dolu yağışı birçok bölgede su baskınlarına yol açtı. 

Afet Koordinasyon Merkezi AKOM, İstanbul'da özellikle yarın için şiddetli yağış uyarısı yaptı. Yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı, metrekareye 10 ile 40 kilogram arası yağış düşeceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Vatandaşlar su baskınlarına karşı uyarıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)