BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul’da DEAŞ operasyonu: 17 gözaltı----

İstanbul’da DEAŞ operasyonu: 17 gözaltı

İstanbul’da DEAŞ operasyonu: 17 gözaltı
19 Mayıs 2017 - 09:06 www.finansgundem.com

İstanbul'da, terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda 12'si yabancı uyruklu 17 şüpheli yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Güngören, Bağcılar, Maltepe ve Silivri'de terör örgütü DEAŞ'a eleman sağladıkları tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Dört farklı ilçede 6 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 5 kişi yakalandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital malzeme ele geçirilirken, devam eden operasyonlar kapsamında Irak ve Suriye'deki çatışma bölgeleri ile irtibatlı oldukları belirtilen 12 yabancı uyruklu zanlının da yakalanarak gözaltına alındıkları belirtildi.

Gözaltına alınan 12'si yabancı uyruklu toplam 17 şüphelinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki ki yerleşkesinde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam ediyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)