BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da 3 canlı bomba yakalandı----

İstanbul'da 3 canlı bomba yakalandı

İstanbul'da 3 canlı bomba yakalandı
21 Ekim 2016 - 16:26 www.finansgundem.com

DEAŞ canlı bombalarının yakalanması için, Esenyurt, Küçükçekmece ve Kağıthane'de eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyon sonucunda 3 canlı bomba kıskıvrak yakalandı

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ terör örgütünün İstanbul'da peşpeşe canlı bomba eylemi hazırlığında olduğu bilgisine ulaştı.

DEAŞ CANLI BOMBALARININ KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Yürütülen çalışmalar sonrasında, İstanbul'da kanlı canlı bomba eylemi için gelen canlı bombalar Suriye Halep nüfusuna kayıtlı Muhammed Hayır R., Ukeyl Halil E. ve Ahmed H.'nin kimlikleri belirlendi.

EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ

DEAŞ canlı bombalarının yakalanması için, Esenyurt, Küçükçekmece ve Kağıthane'de eş zamanlı operasyon düzenlendi. Canlı bombalı eylem hazırlığında bulunan Suriye Halep nüfusuna kayıtlı Muhammed Hayır R., Ukeyl Halil E. ve Ahmed H. kıskıvrak yakalandı.

BAĞLANTILAR ARAŞTIRILIYOR

Canlı bomba hücrelerine lojistik destek ve bomba temini yapacak olan diğer örgüt militanlarının yakalanması için operasyonlara devam ediliyor. (Habertürk)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)