BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da 11 ilçede su kesintisi!----

İstanbul'da 11 ilçede su kesintisi!

İstanbul'da 11 ilçede su kesintisi!
17 Mayıs 2015 - 21:44 www.finansgundem.com

İstanbul'da 11 ilçede, elektrik kesintisi nedeniyle su kesintisi yapıldı

İstanbul'da hafta sonları uygulanan su kesintileri bugün de yüzbinlerce kişiyi mağdur etti. 11 ilçede sabahın erken saatlerinden itibaren sular kesildi. Su kesintisi gerekçesi ise ağırlıklı olarak yine 'enerji kesintisi problemi' olarak duyuruldu.
 
Kış ve İlkbahar'ın bol yağışlı geçmesi sonucu bu yıl geçen senelere oranla su sıkıntısı gözükmüyor. Çevre Bakanlığı ve İSKİ verilerine göre İstanbul 'daki barajlarda doluluk oranı yüzde 90'ların üzerinde. Ancak, 'şebeke hattı arızası' ya da 'enerji kesintisi problemi' vb. adlar altında İstanbul'da özellikle hafta sonları uygulanan su kesintileri halkı mağdur ediyor.
 
İstanbul'da bugün de 11 ilçede sular sabahın erken saatlerinden itibaren kesildi. İSKİ'nin internet sitesinden yapılan duyuruda, bu ilçelere 'tahmini olarak' akşam saatlerinden itibaren su verileceği duyuruldu ancak, aralarında Şişli'nin de bulunduğu 3 ilçeye öğle saatlerinden itibaren su verilmeye başlandı.
 
SU VERİLEMEYEN İLÇELER
 
Çalışmaların bitmesiyle ilçelere kademeli olarak su verilmeye başlanırken halen Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş , Esenyurt, Eyup, Kağıthane, Kartal ve Zeytinburnu'na su verilemiyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)