BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da 1 milyon liralık gasp----

İstanbul'da 1 milyon liralık gasp

İstanbul'da 1 milyon liralık gasp
29 Ağustos 2015 - 14:38 www.finansgundem.com

Para nakli yapan kuryelerden yaklaşık 1 milyon lira gasbeden ve Fransa'ya kaçmak üzereyken yakalanan Kolombiya uyruklu iki şüpheli tutuklandı

Para nakli gerçekleştiren iki kuryeden 1 milyon lira gasbedip Fransa'ya kaçmak üzereyken yakalanan Kolombiya uyruklu iki şüpheli tutuklandı.

Sirkeci'de, 25 Ağustos'ta, bir banka şubesinden aldığı paraların naklini gerçekleştirmek isteyen kurye, araca bindiği sırada lastiğin patlatıldığını anladı. Bunun üzerine araçtan inen kurye, iki kişi tarafından gasbedildi.

Kuryeden 10 bin lira ve 13 bin doları alan şüpheliler, araçlarına binerek, olay yerinden uzaklaştı.

Ertesi gün, Şişli Halaskargazi Caddesi'nde de bankadan aldığı paraları bir şirkete teslim etmek üzere yola çıkan motosikletli kuryeyi yolda durduran iki şüpheli darbetti. Şüpheliler, kuryenin çantasından 571 bin lira ve 150 bin dolar alarak kaçtı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı soruşturma sonucu, iki soygunun Kolombiya uyruklu Y.D.J.M (45) ve J.P.T.R (33) tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi.

Gasp Büro Amirliği'ndeki yabancıların işlediği suçlarla ilgilenen özel ekip, kamera takipleri sonucu iki şüpheliyi Atatürk Havalimanı'nda Fransa'ya gitmelerine kısa bir süre kala yakaladı.

Kuryelerden gasbettikleri yaklaşık 1 milyon lirayı fazla yer kaplamaması için dolar ve avroya çeviren şüphelilerin üzerinde yaklaşık 450 bin lira bulundu. Şüphelilerin gasbettiği paranın kalanına ilişkin inceleme devam ediyor.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan iki şüpheli tutuklandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)