BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasaİsrail'le anlaşma bu hisselere yaradı----

İsrail'le anlaşma bu hisselere yaradı

İsrail'le anlaşma bu hisselere yaradı
27 Haziran 2016 - 09:56 www.finansgundem.com

Zorlu Enerji hisseleri Türkiye ile İsrail'in ilişkilerin normalleşmesi üzerinde anlaşmasının ardından haftaya yüzde 7 artıda başladı

Türkiye ile İsrail arasındaki anlaşma Zorlu Enerji hisselerini uçurdu. Borsa İstanbul'da işlem gören Zorlu Enerji hisseleri Türkiye ile İsrail'in ilişkilerin normalleşmesi üzerinde anlaşmasının ardından haftaya yüzde 7 artıda başladı.

İSRAİL'DE ÜÇ SANTRALİ VAR

Zorlu Enerji Grubu’nun İsrail’de yüzde 25 ortaklıkla kurulan 1 doğalgaz çevrim santrali ve yüzde 42,15 ortaklıkla kurulan 2 doğalgaz kojenerasyon santrali bulunuyor.

Dorad Doğalgaz Çevrim Santrali, İsrail’in enerji ihtiyacının yaklaşık yüzde 6’sını tek başına karşılayabiliyor.

Türkiye ile İsrail ilişkilerin normalleşmesi için yapılan müzakerelerde uzlaşmaya vardı. NTV'nin ulaştığı bilgilere göre, İsrail Mavi Marmara saldırısı mağdurlarına 20 milyon dolar ödeyecek; Gazze'deki durum da iyileştirilecek. İki ülke başbakanının eş zamanlı olarak dünyaya duyuracağı anlaşmada, Hamas ile ilgili bir madde ise yer almıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)