BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail'den savaş çığırtkanlığı----

İsrail'den savaş çığırtkanlığı

İsrail'den savaş çığırtkanlığı
21 Temmuz 2015 - 01:17 www.finansgundem.com

İsrail Başbakanı Netanyahu, "İran ve 5+1 grubu arasında nükleer müzakerelerde sağlanan anlaşma savaşı daha da yakınlaştırıyor" dedi

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İran ve 5+1 grubu arasında nükleer müzakerelerde sağlanan anlaşmaya yönelik eleştirilerini sürdürdü. 

İsrail meclisi Knesset'te konuşan Netanyahu, anlaşmanın bugün BM Güvenlik Konseyinde kabul edilmesine ilişkin "iki yüzlülüğün sınırı yok" ifadesini kullandı.

İran'a yönelik yaptırımların kaldırılması ile gelecek paranın, Tahran tarafından "terör örgütlerini silahlandırmada kullanılacağını" savunan Netanyahu, "Anlaşmanın savaşı uzaklaştırdığını söylüyorlar ancak bu doğru değil. Bu anlaşma savaşı daha da yakınlaştırıyor" diye konuştu.

"Bütün dünyanın anlaşmayı desteklediği iddia ediliyor ancak bu gerçeği yansıtmıyor" diyen Netanyahu, Ortadoğu'da birçok ülkenin anlaşmaya karşı olduğunu öne sürdü.

BM Güvenlik Konseyi, İran ile 5+1 ülkeleri (Rusya, ABD, İngiltere, Çin, Fransa ve Almanya) arasında Viyana'da varılan anlaşmayı (JCPOA) onaylayan ve İran'a yönelik BM yaptırımlarının kademeli olarak kaldırılmasını düzenleyen karar tasarısını oy birliği ile kabul etmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)