BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİşCep’ten yeni yıl kampanyası----

İşCep’ten yeni yıl kampanyası

İşCep’ten yeni yıl kampanyası
16 Kasım 2018 - 15:38 www.finansgundem.com

İş Bankası müşterilerini yılbaşına kadar hediye yağmuruna tutuyor

İş Bankası, yaklaşık 6,5 milyon kişi tarafından kullanılan Türkiye’nin ilk mobil bankacılık uygulaması İşCep üzerinden, yeni yıla girerken hediyeler veriyor.

10 adet Samsung Galaxy tablet, 10 adet Huawei P20 pro akıllı telefon ve 10 adet Urbanears kablosuz kulaklığın hediye edileceği kampanya 15 Kasım-31 Aralık 2018 tarihleri arasında devam edecek.

Kampanyaya, İşCep'e müşteri numarası veya TC Kimlik Numarası ve müşteri şifresi ile giriş yapan tüm İş Bankası bireysel müşterileri 1 çekiliş hakkı kazanarak dahil olabiliyor.

İşCep uygulaması, cep telefonunun tarayıcısına www.isbank.com.tr/indir yazılarak ya da App Store veya Google Play’den ücretsiz yüklenebiliyor.

Talihliler, 11 Ocak 2019 tarihinde noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecek ve aynı gün içinde www.isbank.com.tr ve İş Bankası sosyal medya hesaplarında, 16 Ocak 2019 tarihinde de Posta gazetesinde ilan edilecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)