BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasaİş Portföy o fonu için talep topluyor----

İş Portföy o fonu için talep topluyor

İş Portföy o fonu için talep topluyor
04 Aralık 2017 - 16:29 www.finansgundem.com

İş Portföy, Altyapı Girişim Sermayesi Yatırım Fonu için 4-18 Aralık 2017 tarihleri arasında nitelikli yatırımcılardan talep topluyor.

31,2 milyar TL’lik yönetilen portföy büyüklüğü ve %21,1 pazar payı* ile portföy yönetim şirketlerinden İş Portföy, Altyapı Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ile doğrudan ekonomiye dokunan yatırımlar yapmak ve portföyünü çeşitlendirmek isteyen bireysel ve kurumsal yatırımcılara uzun vadede istikrarlı getiri imkanı sunuyor.

İş Portföy Altyapı Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, ülkemizin büyümesi ve gelişmesi için gerekli olan altyapı yatırımlarını gerçekleştiren şirketlere yatırım yaparak, uzun vadeli diğer yatırım araçlarının sağladığı getiri oranlarının üzerinde bir getiri elde etmeyi hedeflerken, altyapı yatırımlarının ihtiyaç duyduğu uzun vadeli finansman için alternatif bir kaynak yaratmış oluyor.

İş Portföy Yönetimi A.Ş. Altyapı Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, şirketlere ortak olmak veya borç vermek suretiyle yatırım yapabileceği gibi, bu şirketlere borç ve sermaye finansmanının karması şeklinde yapılandırılmış finansman niteliğinde finansman sağlayabilecek.

İlk katılma payı satışını takip eden 3 yıl boyunca giriş yapılabilecek olan fonda, katılma payları için asgari bir alım tutarı bulunmuyor.

Fona yatırım yapmak isteyen nitelikli yatırımcılar, Türkiye İş Bankası,  İş Yatırım ve İş Portföy aracılığıyla talepte bulunabilecekler.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)