BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİş dünyasından 'Zeytin Dalı Harekatı'na büyük destek----

İş dünyasından 'Zeytin Dalı Harekatı'na büyük destek

İş dünyasından 'Zeytin Dalı Harekatı'na büyük destek
21 Ocak 2018 - 15:59 www.finansgundem.com

Afrin'deki PYD/PKK hedeflerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin iş dünyasından da destek açıklamaları geliyor.

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin açıklamada bulundu. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin yaptığı açıklamada, "Terör odaklarına karşı haklı mücadelede yüreğimiz Türk Silahlı Kuvvetlerimizle birlikte. Dileğimiz, kahraman askerlerimizin zaferi ve yurda sağ salim dönüşleridir. Zeytin Dalı Harekatı sayesinde sınırlarımızda barışın ve huzurun kalıcı olarak tesisini temenni ediyoruz" dedi.

"HAREKAT, TERÖR ÖRGÜTLERİNE GEREKEN CEVABI VERECEKTİR"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Zeytin Dalı Harekatı'na destek vererek, "Bölgede huzur ve güvenliğin sağlanması açısından başlatılan harekat, terör örgütlerine gereken mesajı verecektir" ifadesini kullandı.

Hisarcıklıoğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerince, terör örgütü PYD/PKK'nın işgal ettiği Suriye'nin Afrin bölgesine yönelik olarak başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin mesajında, "Mehmetçiğimizin, sonuna kadar haklı olduğumuz bu operasyonu başarıyla tamamlayacağından en küçük bir şüphemiz yoktur" değerlendirmesinde bulundu.

Bütün kalbiyle, askerlerin kayıp vermeden zafer haberleriyle dönmesini dilediğini belirten Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti:
"Türk milleti her zaman olduğu gibi söz konusu vatan olduğunda yek yürek olmuştur. Bölgede huzur ve güvenliğin sağlanması açısından başlatılan harekat, terör örgütlerine gereken mesajı verecektir."

"DEVLETİMİZİN ALDIĞI BU KARARIN ARKASINDAYIZ"

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Öztürk Oran, harekata ilişkin, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Türkiye uluslararası kurallardan doğan hakkını kullanmıştır. Türk iş alemi olarak devletimizin aldığı bu kararın sonuna kadar arkasındayız. Türkiye, güneyinde bir terör koridoruna izin vermeyeceğini günlerden beri söylüyordu. Nitekim Türk Silahlı Kuvvetlerimiz operasyona başladı. Türkiye uluslararası kurallardan doğan hakkını kullanmıştır. Bizler Türk iş alemi olarak devletimizin aldığı bu kararın sonuna kadar arkasındayız. Türkiye'nin güvenliği söz konusu olduğunda, ekonomik sonuçların ne olacağı önemini kaybeder."

İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz, Türk iş dünyasının temsilcileri olarak, devletin ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yanında olduklarını belirtti.

"ALLAH MEHMETÇİKLERİMİZİN YARDIMCISI OLSUN"

Tüm Sanayi ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) tarafından yapılan açıklamada da, "TÜMSİAD olarak her zaman olduğu gibi Zeytin Dalı Harekatı'nda da dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız" ifadeleri yer aldı.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak da twitter hesabından, "Önceliklerimizin başında, güvenliğimiz geliyor. Ülkemizin güvenliğini ve bölgenin barışını sağlamak amacıyla tüm terör unsurlarına karşı Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan #Afrin #Zeytindalı Operasyonunun başarıyla amacına ulaşmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun" açıklamasını yaptı.
İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi ise twitter'a "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Afrin'de hava harekatına başladı. Allah Ordumuzu muzaffer eylesin, Mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun." mesajını yazdı.

Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) Yüksek İstişare Konsey Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan da instagram ve twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Kahraman Türk askerimiz, Allah yardımcınız olsun, dualarımız sizinle, zaferle gelmek nasip olsun" notu düştü.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül 21 Ocak 2018 17:50

    Bizde millet olarak arkasındayız.. C.Allah inananlar ile beraberdir. Allah bizimle beraberdir..