BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş Bankası’nın Anında Alışveriş Kredisi şimdi Genpa’da----

İş Bankası’nın Anında Alışveriş Kredisi şimdi Genpa’da

İş Bankası’nın Anında Alışveriş Kredisi şimdi Genpa’da
23 Kasım 2017 - 15:42 www.finansgundem.com

Türkiye İş Bankası'nın Anında Alışveriş Kredisi şimdi www.genpa.com.tr'de

Türkiye İş Bankası, müşterilerinin satın almak istedikleri ürünlere 48 aya varan geri ödeme seçenekleriyle sahip olabilmesini sağlayan Anında Alışveriş Kredisi’ni şimdi www.genpa.com.tr üzerinden yapacakları internet alışverişlerinde de sunuyor.

Banka müşterileri, Anında Alışveriş Kredisi ile Genpa platformundan farklı bir siteye yönlendirilmeden, aynı platform içerisinde hem alışverişlerini tamamlıyor hem de kolayca ödeme yapma imkânı buluyor. Türkiye’de bir ilk olan Anında Alışveriş Kredisi ile müşteriler alışveriş yaparken, kredi faizine ek bir ücret ödemeden 7 gün 24 saat kredi kullanabiliyor.

 Alışverişlerini internet üzerinden yapmayı tercih eden İş Bankası müşterilerine 48 aya varan vade imkânı sağlayan Anında Alışveriş Kredisi’ne ilişkin detaylı bilgiye, isbank.com.tr’den, 0850 724 0 724 numaralı Telefon Şubesinden, banka şubelerinden ve genpa.com.tr üzerinden ulaşılabiliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)