BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana Sayfaİlginç Bankacı Hikayeleriİş adamının otomobil merakı----

İş adamının otomobil merakı

İş adamının otomobil merakı
16 Haziran 2011 - 11:05 www.finansgundem.com

Davut Doğan, 1957, 1961 ve 1973 model üç klasik otomobilinin yanı sıra, farklı markaların çeşitli model araçlarının maketlerini biriktiriyor.

Doğtaş Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, 1957, 1961 ve 1973 model üç otomobilinin yanı sıra, farklı markaların, çeşitli modellerinin maketlerini biriktiriyor.
Yurt içi ve yurt dışındaki iş seyahatlerinden arta kalan vaktini, Çanakkale'nin Biga ilçesinde kurulu bulunan fabrika binasında geçiren Davut Doğan'ın garajında, 1957 model Chevrolet, 1961 model impala ve 1973 model Volkswagen marka otomobilleri bulunuyor.
Çalışır durumdaki araçlarını kullanmak için pek vakit bulamayan Doğan'a bir arkadaşı maket otomobil hediye etmiş. Bunun ardından gittiği yerlerde maket otomobiller alan Doğan, farklı markaların çeşitli modellerinden oluşan 50 adetlik bir maket koleksiyonuna sahip oldu. Maket otomobilleri odasında sergileyen Doğan, koleksiyonu büyütmenin hesabını yapıyor.
Aynı zamanda TOBB Mobilya Sektör Meclisi başkanlığını da yürüten Doğan, A.A muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun bir tempo içerisinde çalıştıklarını söyledi.
Bu yoğunluk içerisinde farklı bir hobi edinmek istediğini belirten Doğan, bir arkadaşının hediye ettiği maket maketin ardından, bu koleksiyonu oluşturmaya başladığını bildirdi.
Doğan, şu anda 50 maket otomobili olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
''Gerek yurt içi, gerekse yurt dışı ziyaretlerimde, özellikle maket otomobil satan yerleri geziyorum. Tabi bazen de yeni maket otomobiller hediye ediliyor. Dolayısıyla böyle bir koleksiyonum olmuş oldu. Bazı zamanlarda onların yerlerini değiştiriyorum. Onları inceliyorum, Tabi bu beni motive ediyor. Aslında bu koleksiyonumun yanında ben de 3 tane de klasik otomobil var. Eski Chevrolet, Impala ve bir tane de Volkswagen var. Ben her yıl bir otomobil alarak bu hobimi ilerletmeyi düşünüyorum.''
Eski model sevdasını, aralarında 1950'li yıllardan modellerin de olduğu maketlere bakarak giderdiğini dile getiren Doğan, bunun yoğun iş temposunda kendisini rahatlattığını ve motive ettiğini sözlerine ekledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)