BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİş adamı genç modele 7 yıl boyunca tecavüz etmiş----

İş adamı genç modele 7 yıl boyunca tecavüz etmiş

İş adamı genç modele 7 yıl boyunca tecavüz etmiş
24 Şubat 2018 - 13:13 www.finansgundem.com

Bir Rus iş adamının, Ukranyalı model Natasha Serebriy'i 7 yıl boyunca esir alarak defalarca tecavüz ettiği ortaya çıktı

Rus iş adamı Vyacheslav R. Ukranyalı model Natasha Serebriy'i 7 yıl boyunca esir alarak tecavüz etti. 18 yaşında esir alınan ve yaşadığı korkunç işkenceler sonrası 2 çocuk dünyaya getiren Natasha Serebriy, kurtulduktan sonra yaşadığı korkunç anları anlattı.

Serebriy’in Rus adam tarafından Türkiye’ye zorla getirilerek burada da tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Serebriy, 7 yıl boyunca esir tutulmasına rağmen henüz 25 yaşında. Kendisine tecavüz eden adamdan iki çocuğu var.

7 yıl süren esaret sonrasında anoreksiya rahatsızlığına yakalanan ve 38 kiloya kadar düşen Rus kadın özgürlüğüne kavuştuktan sonra şu anda toparlanma dönemini yaşıyor. Serebriy, cani iş adamının elinden kurtulduktan sonra birçok sağlık sorunu yaşıyor.

Kendisinden 30 yaş büyük olan Rus iş adamının henüz 18 yaşındayken kendisini kaçırdığını söyleyen Serebriy, ‘Stockholm sendromu’ yaşadığını düşündüğünü söyledi. Vyacheslav R.’nin iki eşli bir hayat sürdüğü ve kadının Rusya ve Türkiye’de esir alarak sürekli tecavüz ettiği ifade edildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)