BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemIrak: Türk ordusuyla manevralara başladık----

Irak: Türk ordusuyla manevralara başladık

Irak: Türk ordusuyla manevralara başladık
25 Eylül 2017 - 19:42 www.finansgundem.com

Irak Savunma Bakanlığı, Türkiye ile ortak sınırda Türk ordusuyla birlikte ortak manevralara başladıklarını açıkladı. Açıklamanın ardından Genelkurmay Başkanlığı da konu ile ilgili bir açıklama yaptı

Irak Savunma Bakanlığı, Türkiye ile ortak sınırda Türk ordusuyla birlikte ortak manevralara başladıklarını açıkladı. Genelkurmay Başkanlığından da Silopi/Habur bölgesinde devam eden tatbikatın üçüncü safhasının yarın başlayacağı, söz konusu safhaya Irak Silahlı Kuvvetlerine bağlı unsurların da katılacağı bildirildi.

Irak Savunma Bakanlığı'nı, Irak ve Türkiye'nin Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin referandum düzenlemesine karşılık olarak alınacak önlemler konusunda işbirliğine gittiğini duyurdu. 

Irak Özel Kuvvetleri'ne mensup 30 askerin sınırda olduğu bildirildi.

Flaş gelişme Irak: Türk ordusuyla manevralara başladık

TSK'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin 18 Eylül'de Silopi/Habur'da başlattığı tatbikata ilişkin bilgi verildi.

Açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 18 Eylül 2017 tarihinden itibaren Silopi/Habur bölgesinde icra edilmekte olan tatbikatın üçüncü safhasına 26 Eylül 2017 tarihinde başlanacaktır. Tatbikatın bu safhası, bugün akşam saatlerinde bölgeye intikal eden Irak Silahlı Kuvvetlerine bağlı birlik/unsurların da katılımı ile birleşik olarak icra edilecektir." ifadeleri yer aldı.

Flaş gelişme Irak: Türk ordusuyla manevralara başladık

Tatbikatın bu safhası, bugün akşam saatlerinde bölgeye intikal eden Irak Silahlı Kuvvetlerine bağlı birlik/unsurların da katılımı ile birleşik olarak icra edilecektir."

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum25 Eylül 2017 22:22

    Almanyada 3 milyon türk var demi mesela bu türkler fransa sınırında bir şehirde toplansınlar orada ikamet etsinler çoğunluğu türkler oluştursun belediye başkanı türk olsun parlamentoya millet vekili gondersinler sonra birgün kalkıp desinlerki biz bağımsızlık referandumu yapacaz sonra sen almanyadaki demokrasiyi insan haklarını en son ispanyada ne yaptılar bide yine kendi halkları olduğu halde

  • Cego25 Eylül 2017 20:37

    Yahu adamlar referandum yaptı.biz ne yaptık İran kadar olamadık. Değilmi çok bilmiş Sencer

  • Gfhjjhff25 Eylül 2017 20:26

    Demokrasi ye ne oldu insan hakları filan

  • türk25 Eylül 2017 20:12

    Allah yardımcımız olsun.