BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-Faktoringİnternetten 2.el ekipman satışı başladı----

İnternetten 2.el ekipman satışı başladı

İnternetten 2.el ekipman satışı başladı
17 Eylül 2012 - 11:03 www.finansgundem.com

www.leasingdepo.com sitesine giren kullanıcılar iş makinelerinden,gayrimenkule kadar birçok ürünü inceleyip, çok uygun fiyata alabilecek

Yenilikçi girişimleriyle sektöre öncülük eden Garanti Leasing, ikinci el varlık satışına yönelik www.leasingdepo.com’u kurdu. Aynı zamanda sektörde bir ‘ilk’ olan Web sitesinde; iş makinesi, gayrimenkul, taşıt, traktör, tekstil makinesi ve tıbbi cihaz dahil olmak üzere toplam 16 kategoride satış gerçekleştirilecek.
Sitede haberler, makine&ekipman rehberi bölümleri ile sektörel haber ve bilgiler de yer alacak. Kullanıcılar, sitedeki e-bülten özelliği sayesinde güncel bilgiler ve yeni satışa çıkarılan varlıkların bilgilerini anlık olarak takip edebilecek, satışa çıkan varlıklardan öncelikli olarak haberdar olabilecekler. Kullanıcılar site ilanlarında yer alan, ekipmanlar için online teklif vererek başvurabilecekler. İlgilendikleri ekipmanların fiyatı düştüğünde ise siteye bıraktıkları online kayıt sayesinde haberdar edilip, kendi fiyat tekliflerini verebilecekler.Yine o anda ilgilendikleri ekipman ilanlarda yok ise online kayıt bırakarak kendilerine böyle bir ekipman satışa çıktığında öncelikli haber verilmesini sağlayabilecekler. Tüm başvurular uzman ekip tarafından titizlikle incelenip değerlendirildikten sonra alıcıların taleplerine hızlıca cevap verilecek.
Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, www.leasingdepo.com’un Garanti Leasing’in sektördeki öncü konumunu pekiştiren yenilikçi bir yaklaşımla hayata geçirildiğini belirterek, “Proje, ilgili sektörlerdeki kurumsal ve bireysel tüm alıcıları buluşturan önemli bir platform işlevi görecek” diye konuştu. Site sayesinde alıcıların, ihtiyaç duydukları varlıkları kolaylıkla inceleyerek satın alabildiklerini söyleyen Gökmen, “Hem sektörümüz ,hem de kullanıcılar adına doğru bir projeyi hayata gçirmekten dolayı memnunuz” diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)