BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİnsan Yönetiminde “2015’in en iyileri”----

İnsan Yönetiminde “2015’in en iyileri”

İnsan Yönetiminde “2015’in en iyileri”
31 Mayıs 2016 - 15:10 www.finansgundem.com

8. PERYÖN “İnsan Yönetimi Ödülleri” sahiplerini buldu

Türkiye’nin ‘İnsan Yönetimi’ alanındaki en önemli ve en prestijli ödülleri, 27 Mayıs 2016’da The Marmara İstanbul Otel’de gerçekleşen muhteşem bir gala gecesiyle 8. kez sahiplerini buldu. 3 ana kategoride verilen ödüller; BNP Paribas Cardif Türkiye, Cigna Finans Emeklilik ve Hayat, Ford Otomotiv’in oldu. Aras Kargo, Arkas Holding, Borçelik Çelik Sanayii, Çayeli Bakır İşletmeleri, Çimsa Çimento ve Ford Otomotiv’de Fark Yaratan İK Projeleri dalında ödül aldılar.

Türkiye’nin İnsan Yönetimi alanındaki en iyi uygulamaları, bu yıl 8. kez ödüllendirildi. 27 Mayıs 2016’da The Marmara İstanbul Oteli’nde gerçekleşen “Gala Gecesi”nde, 3 ana kategoride 3 firma ödüle layık görüldü. Fark yaratan İK Projeleri ödülleri ise 5 farklı firmaya verildi.

8. İnsan Yönetimi Ödülleri için 31 firma, 40 kategoride başvuru yaptı. Yaklaşık 6 ay süren değerlendirme sürecinin ardından 6 sektör duayeninden oluşan jüri; “insan yönetiminde en iyi uygulamalara sahip firmaları” seçti. ARGE DANIŞMANLIK’ın desteği ile yapılandırılan ödül sürecinde, ana kategoriye başvuran firmaların saha değerlendirmeleri, DELOITTE TÜRKİYE tarafından titizlikle gerçekleştirildi.

Kategorilere göre ödül dağılımı şöyle oldu:

- Motivasyon ve Bağlılık: BNP Paribas Cardif Türkiye
- Gelişim Yönetimi: Cigna Finans Emeklilik ve Hayat
- İnsan Gücü Etkinliği Yönetimi: Ford Otomotiv
- Fark Yaratan İK Projeleri: Aras Kargo, Arkas Holding, Borçelik Çelik Sanayii, Çayeli Bakır İşletmeleri, Çimsa Çimento.

Ödül jürisi; Dr. Ecmel Ayral, Dr. Engin Sağdıç, Mehmet Ünal, Murat Güvercinci, Saide Kuzeyli ve Salih Sözer’den oluştu.

Ödüller Gala Gecesi’nde verildi

“PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri”, 27 Mayıs Cuma günü, İstanbul’da The Marmara Oteli’nde düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı geceyi Fatih Türkmenoğlu ve Özge Uzun sundu.

PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Sevilay Pezek Yangın, “PERYÖN, en iyi uygulamaların değerlendirilmesine olanak yaratarak, insan yönetimi alanına dinamizm katıyor. Enerjisiyle, motivasyonuyla, performansıyla çalışma hayatına yön veren kurumlar değişime de öncülük ediyorlar. İnsan yönetimi çalışma hayatının can damarı ve tüm fonksiyonlarıyla doğru çalışan bir sistem ülkemiz ekonomisinin verimliliği için de hayati önem taşıyor. Yarattığımız PERYÖN İnsan Yönetimi sistemindeki ana kategorilerde geleceğin ihtiyaçlarını da düşünerek sadece bugünün değil geleceğin de yönetim modellerini tanımladık. Ödül alan kurumları içtenlikle kutluyor, süreçte emek veren jüri üyelerimize ve danışmanlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi. PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’nin 20-21 Ekim’de yapılacak Dünya Kongresi’ne de ev sahipliği yapacağının altını çizen Yangın, bilginin paylaşımında ve gelişiminde sivil toplum kuruluşu olarak büyük sorumluluğu olduğunu belirtti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)