BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasaİngiltere'den Brexit açıklaması!----

İngiltere'den Brexit açıklaması!

İngiltere'den Brexit açıklaması!
17 Ocak 2017 - 15:04 www.finansgundem.com

İngiltere Başbakanı May Londra'da Brexit sürecine ilişkin değerlendirmelerinde, "Avrupa Birliği'nin dağılmasını istemiyoruz" dedi

İngiltere Başbakanı Theresa May Londra'da Brexit sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. May, "İngiltere halkı gözleri açık bir şekilde oy kullandı. İngiltere'nin her zamankindan daha dışa açık olmasını istiyorum. İngiltere yabancı yetenekleri çekmeli" dedi.

May, Brexit'in İngiltere'nin kendi içine dönerek dünyadan çekilmesi anlamına gelen bir karar olmadığını, İngiltere'nin "derin biçimde enternasyonalist" olduğunu belirtti.

Bloomberg HT'de yer alan habere göre, İngiltere'nin büyük bir küresel ticaret ülkesi olmasını istediğini söyleyen May, "Evinde oturan sıradan insanlar için bir anlaşmaya ihtiyacımız var" dedi.

May, "Avrupa Birliği'nin dağılmasını istemiyoruz" derken, "AB'nin başarılı olması İngiltere'nin ulusal çıkarınadır" yorumunda bulundu.

May, İngiltere'nin başka ülkeler tarafından kullanılan model arayışında olmadığını, AB'ye kısmi üyelik istemediklerini ve "yarı içeride, yarı dışarıda" olmamaları gerektiğini belirtti.

May, Brexit'in bir gün sonrasında da aynı kural ve kanunların işlemeye devam edeceğini kaydetti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)