BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere'de yeni bir patlama paniği----

İngiltere'de yeni bir patlama paniği

İngiltere'de yeni bir patlama paniği
23 Mayıs 2017 - 13:35 www.finansgundem.com

İngiltere'nin Manchester kentinde yeni bir patlama meydana geldiği ve olayla ilgili olarak bir kişinin gözaltına alındığı iddia edildi

İngiltere'nin kuzeyindeki Manchester kenti, yeni bir patlama sesiyle irkildi. Reuters haber ajansına konuşan görgü tanıkları, şiddetli bir patlama sesi duyduklarını söyledi.

Kentin merkezindeki Arndale Alışveriş Merkezi'nin boşaltılırken, çok sayıda insan panik halinde sokaklara koştu. Alışveriş merkezinde olan BBC muhabiri Nafeesa Shan, "Polis insanlara 'durmayın, gidin' diyor. Kimse ne olduğunu bilmiyor. Herkes panik içinde. Çok ürkütücü" dedi.

Alışveriş merkezini kapatan polis, dakikalar sonra bir şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Polis açıklamasında, gözaltına alınan şahsın konser saldırısıyla bir bağlantısı bulunmuyor.

Reuters haber ajansı, alışveriş merkezinin yeniden açılacağını duyurdu. Haber, görgü tanıklarına dayandırıldı.

Manchester Arena'daki konserde yerel saatle 22.35'te patlayan bomba, 22 can kaybına yol açmıştı. Resmi açıklamaya göre, 59 kişi de yaralandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)