BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere Kaşıkçı cinayeti şüphelilerine istenen idam cezasına karşı----

İngiltere Kaşıkçı cinayeti şüphelilerine istenen idam cezasına karşı

İngiltere Kaşıkçı cinayeti şüphelilerine istenen idam cezasına karşı
16 Kasım 2018 - 04:28 www.finansgundem.com

İngiltere Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, İngiltere yönetiminin Kaşıkçı vakası ile ilgili yürütülen soruşturmanın uluslararası hukuk kurallara uygun olarak devam ettirilmesini beklediği ifade edildi

İngiltere Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Londra’nın Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesi olayı ile ilgili soruşturmanın uluslararası kurallara uygun bir şekilde devam ettirilmesini umduğu belirtildi.

İngiltere Dışişleri Bakanlığı'ndan yazılı olarak yapılan açıklamada, İngiltere yönetiminin Kaşıkçı vakası ile ilgili yürütülen soruşturmanın uluslararası hukuk kurallara uygun olarak devam ettirilmesini beklediği ifade edildi.

Sputnik'te yer alan açıklama metninde, "Dava sürecinin başlangıcı, failleri adalete teslim etme yolunda atılan adım olmalı, fakat biz devam eden soruşturmayı dikkatle izliyoruz ve soruşturmanın uluslararası hukuk standartlarına uygun olarak yürütülmesini bekliyoruz. İngiliz hükümetinin uzun süredir devam eden tutumu, her türlü koşulda ve her ülkede ölüm cezalarına karşı çıkmaktan ibaret" ifadelerine yer verildi.

Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, İngiltere'nin birçok kez Riyad'ın ileride buna benzer olayların yaşanmasını önlemek için gerekli her şeyi yapması gerektiğini vurguladığını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)