BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiliz komutandan Rusya itirafı----

İngiliz komutandan Rusya itirafı

İngiliz komutandan Rusya itirafı
23 Ocak 2018 - 10:36 www.finansgundem.com

İngiltere Genelkurmay Başkanı Sir Nik Carter, Suriye'deki savaşın Rusya'nın askeri gücünü ortaya çıkardığını belirtti

İngiltere Genelkurmay Başkanı Sir Nik Carter, Rusya'nın ciddi bir tehdit olduğunu belirterek, kendilerinin Rus ordusunun gelişiminin gerisinde kaldıklarını ve bunu yakalamaları gerektiğini ifade etti.

Royal United Services Enstitüsü'de konuşma yapan İngiliz komutan Carter, Suriye savaşında Rus ordusunun hem savaş deneyimi geçirdiğini hem de uzun menzilli füze denemeleri yaptığını aktardı.

Carter, "Eğer yakında onlarla kendimizi aynı seviyeye getirmezsek, İngilitere'nin önleyici saldırı ve tehditlere cevap verme kabiliyeti erozyona uğrayacak" dedi. Carter, Rusya'nın beklenenden daha kısa sürede düşmanlıklar üretebileceğini sözlerine ekledi.

İngiltere Genelkurmay Başkanı, "Bizin jenerasyonumuz Soğuk Savaşı'n bitmesinden beri seçilerek girilen savaşlara alıştı. Ama Rusya ile çatışma konusunda bir seçim hakkımız olmayabilir. (Rus devrimci Lev) Troçki'nin 'Siz savaşla ilgilenmeyebilirsiniz ama savaş sizinle ilgilenir' tavsiyesini unutmayalım" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)