BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkING'den rekor tahvil ihracı----

ING'den rekor tahvil ihracı

ING'den rekor tahvil ihracı
19 Mart 2018 - 20:21 www.finansgundem.com

ING Bank, 4 milyar liralık tahvil ihracı için banka genel müdürlüğünün yetkilendirildiğini açıkladı

ING Bank Yönetim Kurulu, rekor değerde tahvil ihracına hazırlanıyor. Konu ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamaya göre banka yönetim kurulu, en fazla 3 yıl vadeli olmak üzere 4 milyar lira değerinde tahvil ihracına ilişkin gerekli işlemlerin yapılması için ING Bank Genel Müdürlüğü'nü yetkilendirdi.

ING Bank'ın KAP açıklamasının tamamı ise şu şekilde:

Bankamız Yönetim Kurulu, mevzuatın belirlediği sınırlar aşılmamak kaydıyla, yurt içinde 4.000.000.000.- TL nominal değere kadar, maksimum 3 yıl vadede olmak üzere, farklı tutar ve vadelerle Türk Lirası cinsinden seriler halinde, gerek halka arz yoluyla gerekse nitelikli yatırımcıya satış veya tahsisli satış yoluyla, finansman bonosu ve/veya tahvil ihraçlarına ilişkin olarak, gerekli başvuruların yapılması ve gerekli bütün işlemlerin yerine getirilmesi için ING Bank A.Ş. Genel Müdürlüğüne yetki vermiştir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)