BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkING'den bayram kredisi----

ING'den bayram kredisi

ING'den bayram kredisi
25 Ağustos 2016 - 14:07 www.finansgundem.com

ING Bank müşterilerine 36 aya varan vadelerle ve kredi notuna göre %0,99’dan başlayan avantajlı faizlerle ihtiyaç kredisi kullanma imkânı sunuyor

ING Bank, müşterilerine nakit ihtiyaçlarını uygun koşullarla sağlayacakları ihtiyaç kredisini bayrama özel faizle sunuyor. “Başkalarının yükünü taşımaya son” diyerek borcuna sadık ve kredi notu yüksek müşterilere daha düşük faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullanma imkânı sağlayan ING Bank’ın Bayram Kredisi, müşterilerin kredi notuna göre %0.99 ile %1.39 arasında değişen oranlarla kullanılabiliyor.

Bayram Kredisi, 4 bin TL ile 100 bin TL arasındaki tüm ihtiyaçlara yönelik olarak, 3 – 36 ay eşit taksitli vade seçeneğiyle sunuluyor. 30 Eylül 2016 tarihine kadar sürecek kampanyaya ilişkin örnek kredi maliyet tablosu şöyle:


* Örnek vade ve kredi tutarı için tüm vergiler ile masraflar dahil edilerek hazırlanmıştır. Kredi Tahsis Ücreti, kredi tutarının %0,5 olarak alınmıştır. Sigorta masrafı Yıllık Maliyet oranına dahil edilmemiştir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)