BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkING Bank'tan Turuncu Orman----

ING Bank'tan Turuncu Orman

ING Bank'tan Turuncu Orman
15 Haziran 2018 - 15:56 www.finansgundem.com

ING Bank, TEMA ile yaptığı iş birliği ile Denizli Sundurlu’da Turuncu Orman adıyla bir hatıra ormanı oluşturacak.

“Bankayız ve Başkayız” mottosuyla faaliyet gösteren ING Bank, TEMA ile yaptığı iş birliği ile Denizli’de ‘Turuncu Orman’ oluşturmak üzere harekete geçti. Çevrenin korunmasına katkı sağlayabilmek amacıyla Banka, kağıt tasarrufu için de düğmeye bastı. Buna göre, yıl sonuna kadar 10 milyon çıktı azaltımı yapmayı hedefleyen ING Bank, bir yandan çalışanlarını kağıt tasarrufuna yönlendirirken, bir yandan da müşterilerini kredi kartları için adreslerine gönderilen ekstrelerini e-mail yoluyla e-ekstre şeklinde almayı kabul etmeleri için teşvik edecek. Banka ayrıca yazıcıdan çok sayıda çıktı almayı gerektiren süreçleri sadeleştirilerek ve dijitale taşıyarak kağıt tasarrufunu arttırmayı planlıyor.

“Turuncu Ormanımızı, müşterilerimiz ve çalışanlarımızla birlikte büyüteceğiz”

ING Grubu’nun, faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde çevresel duyarlılığa öncelik verdiğini belirten ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, aynı duyarlılığın Türkiye için de geçerli olduğunu vurguladı. Abay, “ING Bank olarak, işimizi sosyal ve çevresel sürdürülebilirlik çerçevesinde yürütmeyi taahhüt eden bir bankayız ve çevreyi korumak bu taahhüdümüzün önemli bir parçası” diyerek, şöyle devam etti: “Bu kapsamda kendi işimizde çevresel ayak izimizi minimumda tutarken, bankacılığın dönüştürücü rolü sayesinde müşterilerimizin de sürdürülebilir iş modellerine geçişlerine katkıda bulunuyoruz. Bugün ING Grubu sürdürülebilirlik alanında dünyada öncü bankaların en başında yer alıyor. Biz de bu ailenin bir parçası olarak Türkiye’de önemli adımlar atıyoruz. TEMA iş birliğinde oluşturacağımız Turuncu Orman’ı da bu adımlardan biri olarak görüyoruz.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)