BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkING Bank'ta görev değişimi----

ING Bank'ta görev değişimi

ING Bank'ta görev değişimi
17 Ağustos 2017 - 16:09 www.finansgundem.com

ING Bank'ta Genel Müdür Yardımcısı Görkem Köseoğlu'ndan boşalan koltuğa Nuri Yücel Ölçer atandı

ING Bank'ta görev değişimi gerçekleşiyor. Bankada Operasyon ve Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan Görkem Köseoğlu kendisine yeni bir kariyer hedefi çizmesinden dolayı görevinden Eylül 2017 tarihi ile ayrılacak. Yerine ise Nuri Yücel Ölçer atandı.

Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:

Bankamızda Operasyon ve Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan Görkem Köseoğlu, yeni bir kariyer hedefi doğrultusunda Bankamızdaki görevinden Eylül 2017 itibarıyla ayrılacaktır.

Nuri Yücel Ölçer'in Operasyon Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasını teminen, 5411 sayılı Bankacılık Kanunu'nun 25. maddesi 2 ve 3. fıkraları doğrultusunda, gerekli bildirim için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) müracaat edilmesine ve süresi içinde BDDK tarafından gerekçeli olumsuz görüş bildirilmemesi veya yazılı uygunluk verilmesi halinde hüküm ifade etmek üzere atamanın 01.09.2017 tarihi itibariyle geçerli olmasına karar verilmiştir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)