BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİnce'den Erdoğan'a sert Lozan cevabı----

İnce'den Erdoğan'a sert Lozan cevabı

İnce'den Erdoğan'a sert Lozan cevabı
30 Eylül 2016 - 06:44 www.finansgundem.com

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ak Saray'da muhtarlara seslenirken söylediği, ''Birileri bize Lozan'ı zafer diye yutturmaya çalıştı'' sözlerine yönelik büyük tepki gösterdi.

Muharrem İnce, Erdoğan’ın bu sözlerine yönelik, ”Açıkça hakaret ediyor. ‘Ben kitap okumam özetini okurum’ diyen cahil birisi söyler ancak bunları. 68 gün önce Lozan’ı zafer diye anıp, bugün ise hakaret ettiğinde aklıma şu geliyor; Acaba diyorum, 68 gün önce ki metni farklı bir danışman, bugün ki metni farklı bir danışman mı yazdı?” diyen İnce, sonrasında ise Erdoğan’a, ”İlkokul mezunu bir imam bunu kandırmış. Yani bu kadar cahilsin. Sonra ağlıyorsun ve bugün İsmet Paşa’ya ve Atatürk’e hakaret ediyorsun” sözleriyle tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Saray’da muhtarlara seslenirken konuyu Lozan Antlaşmasına getirerek, “Bugüne kadar Lozan'ı bize zafer diye yutturmaya çalıştılar. Bunun neresi zafer” demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lozan çıkışı

 

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali ergül30 Eylül 2016 11:48

    sen tarih dersi vermeden önce, kandırıldık, ne istediler de vermedik dediğinin hesabını ver. yazık ülkemin haline bir adamın elinde oyuncak oldu.

  • Ahmet araz30 Eylül 2016 11:14

    Vatanı başkalarına peşşek çekmek bir kahramanlık sayan işte CHP bu yazıklar olsun

  • yiğit30 Eylül 2016 10:51

    tarih cahili kara düşünceli abdulhamit dönemi Osmanlının resmen çöktüğü dönem balkanlar Kafkaslar kuzey afrika tamanen ayrışmış bölünmüş bugünkü gibi devlet fitne fesat içine düşmüş sanayi sıfır ordu siyasete karışmış bir dostu kalmamış peşinden dünya savaşı çıkmış bir dönem bugünkü akp dönemine benziyor yarınların garantisi yok

  • muhtar reha30 Eylül 2016 09:02

    Abi cahillik diz boyu. Muhtarları değil profesörlerle toplantı yapacaksın ki önce sen birşeyler öğren

  • vay be30 Eylül 2016 08:59

    SİZDE BU KADAR DİNSİZSİNİZ NEDİR SİZİN BU İMAMLARDAN KORKUNUZ ANLAYAMADIK HER KONUYU NASIL DİNE YADA İMAMA BAĞLIYORSUNUZ BİLİNÇ ALTINIZDA BİRŞEYLERMİ YATIYOR YOKSA.

  • İsmail30 Eylül 2016 08:36

    Ermenistanla anlaşma imzalayan AKP'liler ne kadar başarılı olduğunuzu sanıyorsunuz da Lozan'a laf atıyorsunuz. Ne oldu Ermenistan'la anlama? Ermenistana hava sahasını açtınız, gümrük kapılarını açıyordunuz. Bunları unutmayın. Sizin anlaşmalarınızı da gördük. Atatürk'ün ve halkın savaşarak kurduğu Ülkeyi çadır devleti gibi yönetiyorsunuz buna da başarı mı diyorsunuz?