BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİnanmayacaksınız! Bu pastanın dilimi bin 375 dolar----

İnanmayacaksınız! Bu pastanın dilimi bin 375 dolar

İnanmayacaksınız! Bu pastanın dilimi bin 375 dolar
30 Ağustos 2014 - 14:57 www.finansgundem.com

1997'de hayatını kaybeden İngiltere'nin Galler Prensesi Diana'nın, 1981'deki düğününden kalma bir dilim pasta açık artırmayla bin 375 dolara satıldı

Galler Prensesi Diana’nın Prens Charles ile 1981’deki düğününde kestiği pastanın bir dilimi açık artırmaya çıkarıldı. Los Angeles merkezli müzayede evi Nate D.Sanders tarafından satışa çıkarılan pastanın bin 375 dolara satılması şaşırttı. 

AP’nin haberine göre, 33 yıllık dilim pastanın mumla kaplanarak muhafaza edildiği ifade edilirken, kutuda, “Ekselanslarının en iyi dilekleriyle, Galler Prensi ve Prensesi” yazan bir kart yer alıyor. Müzayede evinin sözcüsü Sam Heller, dilimi satın alan kişinin isminin açıklanmasını istemediğini belirtti. Heller, pastanın mumla kaplanmış olmasına aldanılmaması gerektiğini ve pastayı yemenin çok sakıncalı olduğunu da sözlerine ekledi.’nın Prens Charles ile 1981’deki düğününde kestiği pastanın bir dilimi açık artırmaya çıkarıldı. Los Angeles merkezli müzayede evi Nate D.Sanders tarafından satışa çıkarılan pastanın bin 375 dolara satılması şaşırttı. 

AP’nin haberine göre, 33 yıllık dilim pastanın mumla kaplanarak muhafaza edildiği ifade edilirken, kutuda, “Ekselanslarının en iyi dilekleriyle, Galler Prensi ve Prensesi” yazan bir kart yer alıyor. Müzayede evinin sözcüsü Sam Heller, dilimi satın alan kişinin isminin açıklanmasını istemediğini belirtti. Heller, pastanın mumla kaplanmış olmasına aldanılmaması gerektiğini ve pastayı yemenin çok sakıncalı olduğunu da sözlerine ekledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)