BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİmzası sayfanın yarısını kapladı----

İmzası sayfanın yarısını kapladı

İmzası sayfanın yarısını kapladı
27 Mart 2017 - 18:12 www.finansgundem.com

Kıbrıs Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis’in attığı büyük imza Almanya Başbakanı Merkel'i uzun süre güldürdü. Merkel diğer liderlere de Anastasiadis’in imzasını gösterdi, diğer liderleri de güldürdü.

İTALYA’nın başkenti Roma’da AB’nin kuruluşu anlamına gelen Roma Antlaşması’nın 60’ıncı yıl dönemi törenlerinde Kıbrıs Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis’in attığı ‘büyük ölçekli’ imza, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in dalga geçmesine neden oldu.

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ve diğerlerini yanına çağırarak ‘dev imzayı’ gösteren Merkel, imzaya uzun süre güldü.İtalya’nın başkenti Roma’da Cumartesi günü yapılan törende AB’nin kuruluş anlaşması liderler tarafından yeniden imzalandı. Liderler tek kürsüye çıkarak, imzalarını attı. 3’üncü sırada kürsüye çıkan Rum lider Anastasiadis oldukça büyük bir yazıyla defteri imzaladı.

MERKEL KENDİNİ TUTAMADI

Törenin ardından kürsüye gelen Almanya Başbakanı Angela Merkel, geniş bir yer kaplayan ve bir üst sıradaki Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın imzasını da örten Anastasiadis’in imzasına gülmeye başladı. İmza ve büyüklüğünü komik bulan Almanya Başbakanı, yanına Fransa Cumhurbaşkanı ve diğer liderleri çağırarak Anastasiadis’in imzasını gösterdi. Liderler, imzayı tebbessümle karşıladı.

.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)