BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİlk Play-off finalisti Eskişehirspor oldu----

İlk Play-off finalisti Eskişehirspor oldu

İlk Play-off finalisti Eskişehirspor oldu
29 Mayıs 2017 - 21:15 www.finansgundem.com

TFF 1. Lig play-off yarı finalinde Eskişehirspor, Giresunspor'u toplamda 4-3'lük skorla eleyerek finale yükselen ilk takım oldu

TFF 1. Lig play-off yarı finalinde 3-3 biten ilk maçın rövanşında Eskişehirspor, Giresunspor'u 1-0 mağlup etti ve finale yükseldi.

Giresunspor'da mücadelenin henüz başında girdiği ikili mücadelede yere ters basan Volkan Okumak sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Volkan'ın yerine oyuna Nemanja Tomic girdi. Maça hızlı başlayan Eskişehirspor'da Ofoedu, 8. dakikada ceza sahasına sol taraftan girdi. Nijeryalı futbolcu topu sağ tarafta boş durumda olan Erkan Zengin'e aktardı. Erkan yaptığı vuruşta Eser Altın'ı geçemedi ancak kaleciden seken topu Hürriyet Güçer tamamlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve Eskişehirspor, devre arasında soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıda da etkili olan taraf ev sahibiydi. Mustafa Denizli'nin öğrencileri, 70. dakikada farkı 2'ye çıkarmaya çok yaklaştı. Bu dakikada Erkan, soldan taşıdığı topu altıpasta bulunan Hasan Hüseyin'e verdi. Genç futbolcu yakın mesafede yaptığı vuruşta direği geçemedi. Giresunspor, 77. dakikada Özgür Can Özcan ile gole yaklaştı. Sol taraftan yapılan ortaya güzel bir kafa vuruşu yapan Özgür Can, direğe takıldı.

Mücadelede Hürriyet'in 9. dakikada attığı golden başka gol olmadı ve Eskişehirspor mücadeleyi 1-0, eşleşmeyi 4-3 kazanarak play-off'ta finale yükseldi.

Kırmızı-siyahlıların play-off finalindeki rakibi, 21:30'da başlayacak Boluspor-Göztepe maçının sonunda belli olacak. TFF 1. Lig play-off finali ise 4 Haziran Pazar günü oynanacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)