BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİkisi için de hapis isteniyor! ----

İkisi için de hapis isteniyor!

İkisi için de hapis isteniyor!
27 Kasım 2015 - 12:21 www.finansgundem.com

Deniz Akkaya ve sevgilisi Murat Varol'un birbirleri hakkında yaptıkları yaralama ve tehdit şikâyetleri savcı tarafından kamu davasına dönüştürüldü

Ünlü manken Deniz Akkaya ve işadamı sevgilisi Murat Varol barışıp el ele bir davete katılsalar da savcılığa birbirleri haklarında yaptıkları yaralama ve tehdit şikayetleri adli makamlarca ciddi bulunarak kamu davasına dönüştürüldü. Murat Varol'a, Deniz Akkaya'yı 3 kez tokatlayıp kafasına hoparlör fırlattığı için yaralama ve tehditten, Deniz Akkaya'ya ise işadamı sevgilisine gönderdiği SMS mesajları sebebiyle tehditten dava açıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan ve Deniz Akkaya ile Murat Varol'un karşılıklı müşteki-şüpheli olarak yer aldıkları iddianameye göre olaylar şöyle gelişti:
Akkaya, bir TV programında Murat Varol ile ilişkisindeki sorunlardan bahsetti. Varol, sevgilisinin TV'deki konuşmasına kızınca taraflar kavgaya tutuştu. Bu sırada Varol ani bir şekilde Deniz'e tokat atıp omuzlarından silkti. Sendeleyen Akkaya'nın başı balkon kapısının camına çarptı. Akkaya'nın tartışmayı sürdürmesi üzerine Varol bir tokat daha atınca Deniz Akkaya site güvenliğinden polis çağırmalarını talep etti. Sevgilisinin polis çağırmasıyla daha da öfkelenen Varol, iddiaya göre evde bulunan ses sisteminin parçalarını Akkaya'nın kafasına fırlattı. Olay yerine gelen polis kavgaya müdahale etti. Taraflar birbirlerinden şikâyetçi oldu. Akkaya'ya Adli Tıp'tan hafif nitelikte yaralandığına dair rapor verildi. Akkaya'nın ise sevgilisine "Sana bu evi mezar edeceğim" diye tehdit mesajları gönderdiği ortaya çıktı. 
 
'KASTEN YARALAMA UYGULANIR' 
 
Fakat taraflar 6 Kasım'da aniden şikayetlerinden vazgeçtiklerini bildirdi. Savcılık şikayet dilekçesini kabul etse de Akkaya ve Varol'a yönelik tehdit iddialarının şikayete bağlı bir suç olmadığı ve yine Deniz Akkaya'nın yaralanması eyleminde kullanılan ses sistemi parçalarının silah sayılması nedeniyle ise Varol hakkında kasten yaralama maddesinin uygulanması gerektiğine, şikayete bağlı kalamayacağına karar verdi. 
 
İKİSİ İÇİN DE HAPİS İSTENİYOR
 
Savcılık, Deniz Akkaya hakkında tehdit suçundan 2 yıla kadar, Murat Varol hakkında ise hem tehdit hem de yaralama suçlarından 3.5 yıla hapis talebiyle dava açtı. Dava Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlanacak.  (SABAH)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)