BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİkinci kalkışma çok yakında! Şok ifadeler----

İkinci kalkışma çok yakında! Şok ifadeler

İkinci kalkışma çok yakında! Şok ifadeler
28 Eylül 2016 - 09:58 www.finansgundem.com

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve emekli Albay Hasan Atilla Uğur, katıldığı programında FETÖ'nün ikinci kalkışma girişiminde bulunabileceğini dile getirdi

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve emekli Albay Hasan Atilla Uğur, Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına konuk oldu.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve bölücü terör örgütü PKK dahil olmak üzere Türkiye'deki hain güç odakları hakkında açıklamalarda bulunan Uğur, önemli konulara dikkat çekti.

FETÖ'nün ikinci darbe girişimine kalkışabileceğini belirten Uğur, PKK'nın üst düzey yöneticisi Bahoz Erdal'ın öldürüldüğünü bildiğini söyledi.

İşte Atilla Uğur'un açıklamalarından satır başları;

"Dün televizyonları izlediğimizde basın yayın organlarına baktığımızda FETÖ yanlılarının, Kürtçülerin koro halinde saldırdıklarını gördüm. Bu bizim sinir uçlarına dokunduğumuzun göstergesidir. 15 Temmuz öncesinde devletin bütün birimleri içerisinde yuvalanmış ABD destekli terör örgütünden bahsediyoruz. Biz bunlarla ilgili isimleri ilgili yerlere gönderdik ve ikaz ettik. kimse 15 Temmuz'dan sonra 'o gece anladım ben bunu' demeleri bizim aklımızla dalga geçmektir. Türk milletinin aklıyla dalga geçmektir."

"MUSTAFA KEMAL'E SÖVENLER GERGİNLİK YARATMAYA ÇALIŞIYOR"

"Türk milletini uyanık olmaya davet ediyorum. Mandacılara karşı mücadelesinin Yenikapı'da ve 15 Temmuz'da olduğu gibi ayrılıkları gayrılıkları bırakın diyorum. Her gün televizyona çıkıp inançlara sövüp, Mustafa Kemal'e sövenler gerginlik yaratmaya çalışıyorlar. Tarık Akan'ın cenaze töreninde 1 milyona yakın insan vardı. Bir takım şeylerin göstergesi. Yenikapı'da yakalanan birlik ruhunun Mustafa Kemal Atatürk çizgisinde birleşmesini umduğum için Türk milletine ikazda bulunmak için bunları söyledim."
"15 Temmuz öncesinde darbe yapacaklarının raporu mu vardı? Hayır. Kendi milletini kurşunlayan, kahraman polislerimizi şehit edenleri askeriye içinde birbirlerini boğazlayanlara şahit olduk. Bunu kalkışma Türk Silahlı Kuvvetleri'nin içerisindeki millici, Atatürkçü subay, astsubay ve uzman çavuşlar tarafından engellemiştir. Bunlardan kimse bahsetmiyor.

"15 TEMMUZ GECESİ 3 TANE SUBAY 48 İLE ULAŞTILAR"

"O gün Jandarma Genel Komutanlığı'nda görevde olan 3 tane subay 48 tane ilde İl Jandarma'ya ulaştılar ve "Bu Amerikancı bir Fetullah kalkışmadır, devlete ve millete yapılan kalkışmadır kimse katılmasın" diye bu çocuklar talimat verdiler. İsimlerini burada vermeyeceğim şimdi. TSK içerisindeki gerçekten anti emperyalist, vatanını seven inançlı arkadaşların çalışması sayesinde bu girişim engellendi.
"Güneydoğuda polis ve asker birlikte hareket etmeye başladı ama bu darbe girişimi nedeniyle aralarına kan sokuldu. 40 gün sonra Cerablus'a müthiş bir harekat gerçekleştirdik. ABD de, Rusya da bütün dünya şaşırdı."

"TÜRKİYE, CUMHURİYETİNİ KAYBETMEK ÜZERE"

"Hala varlar TSK içerisinde bu adamlar. Kriptop olarak FETÖ'cüler var, bir de bilinenler var. Yeni yapılabilecek kalkışma girişiminde intiharvari çeşitli eylemlere girişebilecekler. Benim aldığım bilgiler bunlarla ilgili çalışmalar devam ediyor. Devletin aldığı önlemler son derece önemli. Her tarafımız yanıyor. Türkiye cumhuriyetini kaybetmek üzere. Türkiye'de her an yine ikinci bir kalkışmanın olabileceğini görüyoruz. İçeriden aldığımız bilgiler var. Bunları paylaşıyoruz. Millet uyanık olsun"

Çişini yapan pilot F-16’yı düşürmüş!

"CIA'İN BU İŞİN İÇİNDE OLDUĞUNU GÖSTEREN BELGELER VAR"

"FETÖ'yü kesinlikle kimse hafife almasın. Bu öyle bir örgüt ki, daha önce Ergenekon için Zekeriya Öz falan söylüyordu, kendilerinden bahsediyorlarmış. Kendi menfaatine olan herkesle iş yapabilir. Her türlü eylemi yapar. PKK 15 Temmuz'da ara verdi. Kandil'den verilen bir talimat var. Askerlere eylem yapmayın artık, polislere yapın diyor. Askerlerin içinde kendi adamların olduğundan haberdarlar. Kendi başlarına karar veren örgütler değiller. bunların üst aklı var. ABD derin devletinin ya da CIA'in bu işin içinde olduğunu gösteren o kadar net belgeler var ki. Bunu tartışmaya bile gerek yok. Darbeden sonraki günlerde aslan gibi arkadaşlar çıkıp 'ABD var bunun arkasında' diyenler şimdi çark etmeye başladılar"

"NATO İLE İLİŞKİLERİ MASAYA YATIRMALIYIZ"

"Hillary Clinton'ın söyledi bilinçaltı itiraf. Arap ve Kürtlerden bahsediyor. PYD'den, PKK'dan, Suriye rejimine muhaliflerden bahsediyor. Bilinçaltının dışa yansıması. ABD derken biz NATO ile ilişkileri masaya yatırmak zorundayız. Mutlaka ve mutlaka karşılıklı menfaat ilişkilerini gözden geçirmek zorundayız. NATO'nun bize yaptığı her şeyde ikinci sınıf vatandaş olarak görülmüşüz. Bugüne kadar bize yapılanların ve bugün yapılanların listesini çıkartalım. ABD'nin bu işin içinde olduğu ve daha sonra kamyonun önüne Türkiye'yi attığına yüzde yüz eminim"

TUSKON kaçaklarının izi bulundu

"ERMENİSTAN'IN DESTEĞİ OLDUĞU DA AÇIK"

"Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgesinde özellikle Tendürek bölgesinde yoğunlaşan PKK faaliyetlerine dikkat çekmek isterim. Orada Ermenistan desteği olduğu da açık. FETÖ'yü, PKK'Yı yöneten üst akıl boş duracak zannediyor muyuz? PKK'nın eylemlerinden bir tanesinde, bu bilgi aşiretlerden aldım. Sen Kürt düşmanı mısın diyorlar. Bunların hepsi palavradır. Bu aşiretlerin İngiliz güdümünde olanlardan bahsediyorum."

"DEVLETİMİZİN ELİNDE BİLGİLER VAR. AÇIKLANMASINI İSTİYORUM"

"Güneydoğudaki aşiret reislerine İngilizlerden yapılan teklifleri reddedenler var. Biz orada sadece PKK ile savaşıyoruz. Kürt kökenli vatandaşlarımızı hedefe alsak polisler başka türlü davranırlardı. Çok titiz davranıldığı için de bu kadar şehit verildi. Amerikan konsolosu, İngiliz Büyükelçiliği mensupları hangi tarihlerde nerelere gittiler? Devletimizin elinde bu bilgiler var. Bunların tek tek açıklanmasını istiyorum. Elimde somut bilgi olmadan bunları söylemiyorum"

"FETÖ'CÜLERİN ONLARA ATEŞ AÇMASINI SAĞLAYABİLECEK GİRİŞİMLERDE BULUNABİLİRLER"

"HDP dediğimiz parti Güneydoğu'da terörist cenazelerinde büyük gösteriler yapıyorlar. Hala çok zor durumdayız diyorlar. Bizim kahraman askerimiz, polisimiz vatan mücadelesi veriyor. 200'e yakın terörist etkisiz hale getirildi ve Kandil panik haline girdi. Güneydoğu'daki herhangi bir cenaze töreninde kalkışma başlatabilecek içerideki FETÖ'cülerin onlara ateş açmasını sağlayabilecek girişimlerde bulunabilirler diyorum. Kalabalığın üzerine ateş açabilirler. Bunların hepsi Diyarbakır'da da yaşandı bunlar. Bunu kimse hafife almasın. Bu olabilir bir şey."

"TSK VE EMNİYET İÇİNDE KRİPTO FETÖ'CÜLER VAR"

"İngilizler, 'ikinci bir kalkışma ihtimaline karşın Kıbrıs'taki üssümüzde askerlerimiz bekliyor. Böyle bir durum olursa Türkiye'ye gireceğiz, güvenli bölge oluşturacağız' diyorlar. Türkiye'de hiç incelenmeyen 300'e yakın güvenlik şirketi var. Burada çalışan 280 bin güvenlikçi vatandaşımız var. Bunlara hiç bakıldı mı? Bunların sahiplerini analiz etmemiz gerekmiyor mu? Bunu söyleyince güvenlikçilere saldırdı mı olacak? Hayır. Bunları da devletimiz masaya yatırsın. TSK ve emniyet içerinde kripto FETÖ'cüler var. Bunlar neyi bekliyorlar?"

"HER ŞEY GÜLLÜK GÜLİSTANLIK DERSEK YANILIRIZ"

"İktidar partisi içerisinde Fetullah Gülen'le aynı masada bulunmuş, her türlü iş alışverişi yapmış, o akşam ne olacağını gece 1'e, 2'ye kadar bekleyenler yok mu? Bunu MİT de biliyordu. Cadı avına çevirmeden herkese adaletli davranılmalı. Suriye'nin kuzeyinde ve Kuzey Irak'ta Kürt devleti kurulma hadisesi devam ettikçe ve Türkiye'de terör davası devam ettikçe ikinci kalkışma olabilir. Her şey bitti güllük gülistanlık dersek yanılırız. İkinci kalkışmayı engellemenin yolu gerginlikleri bir tarafa atmalıyız."
Play Video
"BUNLARIN HEPSİ SANAL"
"Güneydoğunun köyünde neler oluyor? Arkadaşlarımızın bize ihtiyacı var. Saçma sapan konular tartışmayalım. Mustafa Kemal onu mu yapmıştı, bunu mu yapmıştı. Abdülhamid onu mu yaptı, bunu mu yaptı, bunların hepsi sanal. Milleti sokağa döküp iç savaş ortamı olursa, iç savaş çok kötü bir şeydir. Kimin kimi vurduğu belli olmaz. Bu güzelim ülke perişan olur gider. Biz içeride ne yapacağız ona bakmamız lazım. Aşiretlerle İngilizlerin ilgilendiği çok açık ve net. Bu savaş 3. Dünya Savaşı'na dönmeye başlıyor. Biz burada güçlü olabilmek için kendi iç cephemizi güçlendirmemiz gerekiyor."
"PKK NE OLDU DA 2002'DEN SONRA GÜÇLENDİ?"
"Abdullah Öcalan'ı bize şartlı teslim ettilerse, İmralı'ya geldiğinde ayağı takılıp düşüp ölse ABD bize savaş mı açacaktı? Böyle bir şey yok. PKK 90'lı yıllardaki operasyonlarla minimize edildi. Ne oldu da 2002'den sonra güçlendiler? Devreye üst akıl girdi. Öcalan'ı yakınen tanırım. Karşısındaki insanın yetkisine ve neler söylediğine bakar ona göre konuşur. Bu adam teröristbaşı. Daha neyi görüşüyorsun? 2002'ye baktığınızda şehit sayısı yok gibi. Görüşmeler yapıla yapıla tekrar bu günlere geldik."
"BAHOZ ERDAL ÖLDÜRÜLDÜ"
"Bahoz Erdal'ın öldürülmesi hadisesi var. Evet öldürüldü. Ben eminim, biliyorum. Çok net bilgi aldığım için söylüyorum. Lider konsepti diye bir şey var. Terör örgütü liderleri ensesinde Türk devletini hissederse alt taraf dağılır. Bahoz Erdal'ın vurulduğu yer PYD'nin bölgesi ABD o yüzden ses çıkarmıyor. Orada öldürüldüğü çok net. Bunu da burada söylemiş olalım"

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)