BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİki kamu bankasının yönetiminde 5 yeni isim----

İki kamu bankasının yönetiminde 5 yeni isim

İki kamu bankasının yönetiminde 5 yeni isim
13 Ağustos 2018 - 15:09 www.finansgundem.com

Kamu bankalarının Nisan ayında ertelenen Genel Kurulları toplandı. Sabah yazarı Güngör'ün attığı tweet'e göre halka açık Vakıfbank ve Halkbank’ta yönetime yeni isimler girdi…

FINANSGUNDEM.COM

Kamu bankalarının 27 Nisan 2018 tarihinde yapılması gerekirken, 24 Haziran seçimleri nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen genel kurulların toplandığı, hisseleri Borsa İstanbul’da işlem gören iki bankada yönetime yeni isimlerin girdiği öğrenildi.

Sermaye Piyasalarını ve bankacılık sektörünü yakından ilgilendiren gelişmeye ilgili notu Sabah Gazetesi Ekonomi Yazarı Dilek Güngör paylaştı.

İŞTE YENİ ÜYELER

Güngör’ün attığı tweet’e göre, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Cemil Ertem, eski AK Parti Milletvekili ve eski Halkbank İstanbul Bölge Koordinatörü  Şahap Kavcioglu ve Raci Kaya Vakıfbank’ta Yönetim Kurulu Üyeliği’ne getirildi.

Halkbank’ta ise Borsa İstanbul Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Himmet Karadağ ile Ahmet Yarız Yönetim Kurulu’na seçilen iki yeni üye.

HALKBANK YENİ YÖNETİM KURULU ÜYESİNİN İSTİNYE HEYECANI

Halkbank Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Üyesi olan Himmet Karadağ bu arada bayram sonrası toplanacak olan Borsa İstanbul Olağan Genel Kuruluna hazırlanıyor.

31 Ağustos 2018 Cuma günü toplanacak olan Genel Kurul’da, Borsa İstanbul’a yakın kaynaklara göre yönetimde önemli değişiklikler bekleniyor.

BORSA İSTANBUL GENEL KURULU BAYRAM SONRASI TOPLANIYOR haberi görüntülemek için tıklayın.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)